Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set de 5 piese castroane de servire Banquet, în coş Olives Set de 5 piese castroane de servire Banquet,  în coş Olives
 Aceste castroane ceramice de servire, aşezate într-un coş împletit, oferă un confort maxim pentru servirea meselor. În fiecare castron puteţi pune altceva, aşa că nu veţi mai murdări atâtea vase şi veţi economisi şi loc pe masă. Potrivite şi pentru servirea chipsurilor şi alunelor, dar şi a măslinelor sau a diferitelor tipuri de sosuri. Castroanele ceramice se pot spăla în maşina de spălat vase, însă coşul nu.   Gustaţi atmosfera mediteraneană cu acest motiv fin de măsline. Colecţia Olives îmbină în sine eleganţa simplă şi funcţionalitatea. Culoarea verde deschis va da viaţă mesei de sufragerie şi va stimula apetitul. Întreaga colecţie este AICI.
4,5 47
70

Set de 5 piese castroane de servire Banquet, în coş Olives

Set de 5 piese castroane de servire Banquet, în coş Olives

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceste castroane ceramice de servire, aşezate într-un coş împletit, oferă un confort maxim pentru servirea meselor. În fiecare castron puteţi pune altceva, aşa că nu veţi mai murdări atâtea vase şi veţi economisi şi loc pe masă. Potrivite şi pentru servirea chipsurilor şi alunelor, dar şi a măslinelor sau a diferitelor tipuri de sosuri. Castroanele ceramice se pot spăla în maşina de spălat vase, însă coşul nu.
 
Gustaţi atmosfera mediteraneană cu acest motiv fin de măsline. Colecţia Olives îmbină în sine eleganţa simplă şi funcţionalitatea. Culoarea verde deschis va da viaţă mesei de sufragerie şi va stimula apetitul. Întreaga colecţie este AICI.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Lăţime: 27,9 cm
Material: ceramică
Număr de piese într-un set: 6 buc.

Codul de catalog:

 106074
Distribuie
banquet

Review-uri

4,5 (47 review-uri)
97 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide