Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set de boluri de porțelan Orion Mona Musica, 13,7 x 13,7 cm, 6 buc. Set de boluri de porțelan Orion Mona Musica, 13,7 x 13,7 cm, 6 buc.
 Set de 6 boluri pătrate realizate din porțelan de înaltă calitate Mona Musica, cu dimensiuni de 13,7 x 13,7 x 5,3 cm și volum de 400 ml, datorită formei neobișnuite și designului modern al marginilor este potrivit pentru mesele de zi cu zi și festive. Potrivite pentru servirea de fructe proaspete mici, compoturi, terci pentru micul dejun, înghețată și salate. Iar pentru o reuniune de familie sau o petrecere în grădină, acestea pot fi umplute cu măsline, nuci sau diverse sosuri. Pot fi folosite la microunde și pot fi spălate în mașina de spălat vase. .
0,0 0
100