Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set de învelișe de ghiveci Malveira suspendate, 2 buc. Set de învelișe de ghiveci Malveira suspendate, 2 buc.
 Cumpărați-vă acest set frumos de coșuri din iarba de mare. Vor fi potrivite pentru flori sau decorațiuni mărunte și în același timp pot fi o decorațiune frumoasă, care va înviora sufrageria sau bucătăria. Pot fi atârnate cu ajutorul sforilor subțiri. Setul conține: coșul mic - 26 x 26 x 27 cm coșul mare - 31 x 31 x 32 cm
5,0 2
79

Set de învelișe de ghiveci Malveira suspendate, 2 buc.

Reducere
Set de învelișe de ghiveci Malveira suspendate, 2 buc. Set de învelișe de ghiveci Malveira suspendate, 2 buc. Set de învelișe de ghiveci Malveira suspendate, 2 buc.

Set de învelișe de ghiveci Malveira suspendate, 2 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCumpărați-vă acest set frumos de coșuri din iarba de mare. Vor fi potrivite pentru flori sau decorațiuni mărunte și în același timp pot fi o decorațiune frumoasă, care va înviora sufrageria sau bucătăria. Pot fi atârnate cu ajutorul sforilor subțiri.

Setul conține:

  • coșul mic - 26 x 26 x 27 cm
  • coșul mare - 31 x 31 x 32 cm

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Număr de piese într-un set: 2 buc.

Codul de catalog:

 683986
Distribuie

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide