Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set de tigăi Orion GRANDE COMBI cu mâner detașabil2 buc. Set de tigăi Orion GRANDE COMBI cu mâner detașabil2 buc.
Set de 2 tigăi cu suprafața antiaderentă de înată calitate PFLUON GRANIT și mâner detașabil. Pot fi folosite pentru a găti, a prăji sau a fierbe în ele, cu minim de grăsime. Mâncarea pregătită nu se va arde. La aragazele cu gaz alegeți dimensiunea potrivită a flăcării, pe plitele electrice, cu inducție sau vitroceramică, alegeți dimensiunea corespunzătoare a plitei. Mâncarea pregătită pe plită o puteți pune a cuptor. Puteți depozita alimentele pregătite pe tigaie și în frigider.Material: aluminiu cu suprafața antiaderentă de calitate PFLUON GRANIT și su baza profilată, plastic, metal, silicon. Dimensiuni: diametru 20 și 26 cm, înălțime 4,5 a 5 cm
4,5 20
269

Set de tigăi Orion GRANDE COMBI cu mâner detașabil2 buc.

reducere -7%
Set de tigăi Orion GRANDE COMBI cu mâner detașabil2 buc. Set de tigăi Orion GRANDE COMBI cu mâner detașabil2 buc. Set de tigăi Orion GRANDE COMBI cu mâner detașabil2 buc. Set de tigăi Orion GRANDE COMBI cu mâner detașabil2 buc. Set de tigăi Orion GRANDE COMBI cu mâner detașabil2 buc.

Set de tigăi Orion GRANDE COMBI cu mâner detașabil2 buc.

20 review-uri
Iniţial: 289,00 lei | Reducere: 20,01 lei 268,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 268,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: joi 30. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 110 Norocei

DescriereSet de 2 tigăi cu suprafața antiaderentă de înată calitate PFLUON GRANIT și mâner detașabil. Pot fi folosite pentru a găti, a prăji sau a fierbe în ele, cu minim de grăsime. Mâncarea pregătită nu se va arde. La aragazele cu gaz alegeți dimensiunea potrivită a flăcării, pe plitele electrice, cu inducție sau vitroceramică, alegeți dimensiunea corespunzătoare a plitei. Mâncarea pregătită pe plită o puteți pune a cuptor. Puteți depozita alimentele pregătite pe tigaie și în frigider.
 
Material: aluminiu cu suprafața antiaderentă de calitate PFLUON GRANIT și su baza profilată, plastic, metal, silicon.
 
Dimensiuni:
  • diametru 20 și 26 cm, înălțime 4,5 a 5 cm

Parametri şi specificaţii

Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Da
Material: aluminiu
Număr de piese într-un set: 3 buc.
Vitroceramică: Da

Codul de catalog:

 119255
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (20 review-uri)
95 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide