Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set de vase Banquet Diamon Matte Grey, cu suprafață non-aderentă, 11 buc. Set de vase Banquet Diamon Matte Grey, cu suprafață non-aderentă, 11 buc.
 Oalele din acest set sunt din aluminiu turnat, au o suprafață interioară non-aderentă din 3 straturi Diamon şi una exterioară rezistentă la temperaturi înalte. Vasele sunt rezistente la șocuri și la deformare. Conductibilitatea termică înaltă asigură un gătit rapid şi economic - este caldă mult timp. Vasele sunt adecvate pentru toate tipurile de surse de gătit, inclusiv prin inducție.   Setul conține: cratiță cu capac din sticlă, 16 cm, volum 1,25 l oală cu capac din sticlă și buton din inox, 20 cm, volum 2,2 l oală cu capac din sticlă și buton din inox, 24 cm, volum 4,2 l oală cu capac din sticlă și buton din inox, 28 cm, volum 6,7 l oală scundă cu capac din sticlă 28 x 7,5 cm, volum 3,7 l tigaie 26 cm   Parametri şi specificații tehnice: material mânere: bachelită cu strat soft touch la suprafață culoare capace: transparent, mânere din inox grosimea peretelui: 3 mm grosimea fundului: 3 mm
5,0 4
899

Set de vase Banquet Diamon Matte Grey, cu suprafață non-aderentă, 11 buc.

reducere -10% Transport gratuit
Set de vase Banquet Diamon Matte Grey, cu suprafață non-aderentă, 11 buc. Set de vase Banquet Diamon Matte Grey, cu suprafață non-aderentă, 11 buc. Set de vase Banquet Diamon Matte Grey, cu suprafață non-aderentă, 11 buc. Set de vase Banquet Diamon Matte Grey, cu suprafață non-aderentă, 11 buc. Set de vase Banquet Diamon Matte Grey, cu suprafață non-aderentă, 11 buc. Set de vase Banquet Diamon Matte Grey, cu suprafață non-aderentă, 11 buc. Set de vase Banquet Diamon Matte Grey, cu suprafață non-aderentă, 11 buc. Set de vase Banquet Diamon Matte Grey, cu suprafață non-aderentă, 11 buc.

Set de vase Banquet Diamon Matte Grey, cu suprafață non-aderentă, 11 buc.

4 review-uri
Iniţial: 999,99 lei | Reducere: 101,00 lei 898,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 898,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: luni 03. 04. 2023
Cumpărând obţineţi 201 Norocei

DescriereOalele din acest set sunt din aluminiu turnat, au o suprafață interioară non-aderentă din 3 straturi Diamon şi una exterioară rezistentă la temperaturi înalte. Vasele sunt rezistente la șocuri și la deformare. Conductibilitatea termică înaltă asigură un gătit rapid şi economic - este caldă mult timp. Vasele sunt adecvate pentru toate tipurile de surse de gătit, inclusiv prin inducție.
 
Setul conține:
  • cratiță cu capac din sticlă, 16 cm, volum 1,25 l
  • oală cu capac din sticlă și buton din inox, 20 cm, volum 2,2 l
  • oală cu capac din sticlă și buton din inox, 24 cm, volum 4,2 l
  • oală cu capac din sticlă și buton din inox, 28 cm, volum 6,7 l
  • oală scundă cu capac din sticlă 28 x 7,5 cm, volum 3,7 l
  • tigaie 26 cm
 
Parametri şi specificații tehnice:
  • material mânere: bachelită cu strat soft touch la suprafață
  • culoare capace: transparent, mânere din inox
  • grosimea peretelui: 3 mm
  • grosimea fundului: 3 mm

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Încălzire în cuptor: Nu
Maşina de spălat: Da
Material: aluminiu
Număr de piese într-un set: 11 buc.
Vitroceramică: Da

Codul de catalog:

 109420
Distribuie
banquet

Review-uri

5,0 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide