Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set Domarex Ollie, mănușă și suport de bucătărie,mentol Set Domarex Ollie, mănușă și suport de bucătărie,mentol
  Setul de bucătărie Ollie este confecționat din 100% bumbac de calitate. Mănușa și suportul de bucătărie vă vor proteja să nu vă ardeți mâinile atunci când preparați mâncăruri, în bucătărie sau la grătar. Acest produs este plăcut, confortabil și practic. Veți aprecia şi gaica de agățare practică. Designul modern și culorile frumos asortate vă permit să adaptați accesoriile în funcție de bucătărie. Setul Ollie nu are doar rol decorativ, dar, mai ales, oferă siguranță atunci când gătiți sau coaceți în bucătărie.   Setul conţine: 1 buc. mănușă de bucătărie 17 x 28 cm. 1 buc. suport de bucătărie 20 x 20 cm.
4,0 35
14

Set Domarex Ollie, mănușă și suport de bucătărie,mentol

Set Domarex Ollie, mănușă și suport de bucătărie,mentol

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Setul de bucătărie Ollie este confecționat din 100% bumbac de calitate. Mănușa și suportul de bucătărie vă vor proteja să nu vă ardeți mâinile atunci când preparați mâncăruri, în bucătărie sau la grătar. Acest produs este plăcut, confortabil și practic. Veți aprecia şi gaica de agățare practică. Designul modern și culorile frumos asortate vă permit să adaptați accesoriile în funcție de bucătărie. Setul Ollie nu are doar rol decorativ, dar, mai ales, oferă siguranță atunci când gătiți sau coaceți în bucătărie.
 
Setul conţine:
  • 1 buc. mănușă de bucătărie 17 x 28 cm.
  • 1 buc. suport de bucătărie 20 x 20 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Dimensiuni: 17 x 28 cm
Material: 100% bumbac
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 225210
Distribuie
domarex

Review-uri

4,0 (35 review-uri)
94 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide