Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set markere de suflat Ses Designer de modă, 23 buc Set markere de suflat Ses Designer de modă, 23 buc
 Cu acest set Fashion Designer vei deveni un adevărat designer de modă! Trei modele frumoase își așteaptă ținutele. Poți să creezi aceste ținute? Trebuie doar să iei cele șase markere de suflat colorate și să creezi ținute fantastice folosind șabloanele și foile de acoperire. Suflând în markere poți crea cu ușurință un efect de pulverizare și gradienți de culoare frumoși. Stai puțin, modelele nu sunt încă pregătite pentru prezentarea de modă, deoarece le lipsesc accesoriile la modă. Folosiți autocolante cu sclipici pentru a le completa aspectul. Vârsta: 5+. Conține: 10 cărți de modă, 2 șabloane cu haine și modele, 6 markere de suflat, 5 foi de acoperire, accesorii cu sclipici lipite, instrucțiuni.
0,0 0
75

Set markere de suflat Ses Designer de modă, 23 buc

reducere -17% Noutate
Set markere de suflat Ses Designer de modă, 23 buc Set markere de suflat Ses Designer de modă, 23 buc

Set markere de suflat Ses Designer de modă, 23 buc

Iniţial: 89,99 lei | Reducere: 15,00 lei 74,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 74,99 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: joi 15. 06. 2023
Cumpărând obţineţi 7 Norocei

DescriereCu acest set Fashion Designer vei deveni un adevărat designer de modă! Trei modele frumoase își așteaptă ținutele. Poți să creezi aceste ținute? Trebuie doar să iei cele șase markere de suflat colorate și să creezi ținute fantastice folosind șabloanele și foile de acoperire. Suflând în markere poți crea cu ușurință un efect de pulverizare și gradienți de culoare frumoși. Stai puțin, modelele nu sunt încă pregătite pentru prezentarea de modă, deoarece le lipsesc accesoriile la modă. Folosiți autocolante cu sclipici pentru a le completa aspectul. Vârsta: 5+.

Conține: 10 cărți de modă, 2 șabloane cu haine și modele, 6 markere de suflat, 5 foi de acoperire, accesorii cu sclipici lipite, instrucțiuni.

Parametri şi specificaţii

Vârsta recomandată de la: 5 ani

Codul de catalog:

 699653
Distribuie
ses

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide