Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set ornamente de Crăciun, Ribera 45 buc., argintiu Set ornamente de Crăciun, Ribera 45 buc., argintiu
 Împodobiți-vă pomul de Crăciun cu acest globuri tradiționale cu suprafață lucioasă, sclipitoare și mată.Împodobiți-vă pomul de Crăciun cu acest globuri tradiționale cu suprafață lucioasă, sclipitoare și mată. Veți găsi în se și un vârf în formă de stea, mici stele agățătoare și mărgele în aceeași nuanță. Pot completa o decorațiune colorată sau pot servi la împodobirea pomului de Crăciun într-o singură culoare.
4,0 17
70

Set ornamente de Crăciun, Ribera 45 buc., argintiu

Reducere
Set ornamente de Crăciun, Ribera 45 buc., argintiu Set ornamente de Crăciun, Ribera 45 buc., argintiu Set ornamente de Crăciun, Ribera 45 buc., argintiu

Set ornamente de Crăciun, Ribera 45 buc., argintiu

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereÎmpodobiți-vă pomul de Crăciun cu acest globuri tradiționale cu suprafață lucioasă, sclipitoare și mată.Împodobiți-vă pomul de Crăciun cu acest globuri tradiționale cu suprafață lucioasă, sclipitoare și mată. Veți găsi în se și un vârf în formă de stea, mici stele agățătoare și mărgele în aceeași nuanță. Pot completa o decorațiune colorată sau pot servi la împodobirea pomului de Crăciun într-o singură culoare.

Parametri şi specificaţii

Culoare: argintiu
Material: Plastic
Număr de piese într-un set: 45 buc.

Codul de catalog:

 694406
Distribuie

Review-uri

4,0 (17 review-uri)
88 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide