Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set roţi fitness, 2 buc. Set roţi fitness, 2 buc.
 Diversificaţi-vă exerciţiile cu aceste roţi speciale, cu ajutorul cărora flotările vor fi mult mai eficiente. Pentru o sigurnaţă mai bună, roţile de pa ambele părţi se deplasează cu aceeaşi viteză, mânerul din mijloc este ergonomic şi fabricat dintr-un material rezistent.
2,5 4
60

Set roţi fitness, 2 buc.

DescriereDiversificaţi-vă exerciţiile cu aceste roţi speciale, cu ajutorul cărora flotările vor fi mult mai eficiente. Pentru o sigurnaţă mai bună, roţile de pa ambele părţi se deplasează cu aceeaşi viteză, mânerul din mijloc este ergonomic şi fabricat dintr-un material rezistent.

Parametri şi specificaţii

Culoare: portocaliu
Diametru: 14 cm
Lăţime: 20 cm
Număr de piese într-un set: 2 buc.

Codul de catalog:

 681266
Distribuie

Review-uri

2,5 (4 review-uri)
50 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide