Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set vase Orion Grande, 7 piese Set vase Orion Grande, 7 piese
  Set de vase - oale masive cu capac și tigaie cu suprafață non-aderentă PFLUON GRANIT de înaltă calitate. Cu aceste vase veți putea prăji, coace și fierbe cu o cantitate minimă de grăsime. Mâncărurile nu se vor prinde de vase. Capac cu orificiu de degajare a aburului. Compatibile cu toate tipurile de plite, inclusiv cu cele cu inducție; se pot folosi şi în cuptor (cu excepția tigăii). Se recomandă folosirea unor mănuși în timpul manipulării. Alegeți o mărime corespunzătoare la aragazele pa gaz, iar la cele electrice, cu sticlă ceramică și cu inducție, este necesar să se aleagă o plită cu mărime corespunzătoare. Mâncarea gătită poate fi păstrată în vase în frigider. Se pot folosi şi în cuptor până la temperatura de max. 200 °C.   Setul conține: oală cu capac 1,4 l: diam. 16 cm, î. 8/13 cm oală cu capac 2,4 l: diam. 20 cm, î. 8,5/13,5 cm oală cu capac 4,2 l: diam. 24 cm, î. 10,5/16 cm tigaie diam. 24 cm, î. 5 cm   Materiale: aluminiu cu suprafață excelentă non-aderentă PFLUON GRANIT şi cu fund profilat, sticlă, inox, plastic.  
4,5 25
375

Set vase Orion Grande, 7 piese

Set vase Orion Grande, 7 piese

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Set de vase - oale masive cu capac și tigaie cu suprafață non-aderentă PFLUON GRANIT de înaltă calitate. Cu aceste vase veți putea prăji, coace și fierbe cu o cantitate minimă de grăsime. Mâncărurile nu se vor prinde de vase. Capac cu orificiu de degajare a aburului. Compatibile cu toate tipurile de plite, inclusiv cu cele cu inducție; se pot folosi şi în cuptor (cu excepția tigăii). Se recomandă folosirea unor mănuși în timpul manipulării. Alegeți o mărime corespunzătoare la aragazele pa gaz, iar la cele electrice, cu sticlă ceramică și cu inducție, este necesar să se aleagă o plită cu mărime corespunzătoare. Mâncarea gătită poate fi păstrată în vase în frigider. Se pot folosi şi în cuptor până la temperatura de max. 200 °C.
 
Setul conține:
  • oală cu capac 1,4 l: diam. 16 cm, î. 8/13 cm
  • oală cu capac 2,4 l: diam. 20 cm, î. 8,5/13,5 cm
  • oală cu capac 4,2 l: diam. 24 cm, î. 10,5/16 cm
  • tigaie diam. 24 cm, î. 5 cm
 
Materiale: aluminiu cu suprafață excelentă non-aderentă PFLUON GRANIT şi cu fund profilat, sticlă, inox, plastic.
 

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Material: aluminiu
Număr de piese într-un set: 7 buc.
Vitroceramică: Da

Codul de catalog:

 109639
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (25 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide