Menu
Set vase Orion Grande, 7 piese Set vase Orion Grande, 7 piese
 Set de vase - oale masive cu capac și tigaie cu suprafață non-aderentă PFLUON GRANIT de înaltă calitate. Cu aceste vase veți putea prăji, coace și fierbe cu o cantitate minimă de grăsime. Mâncărurile nu se vor prinde de vase. Capac cu orificiu de degajare a aburului. Compatibile cu toate tipurile de plite, inclusiv cu cele cu inducție; se pot folosi şi în cuptor (cu excepția tigăii). Se recomandă folosirea unor mănuși în timpul manipulării. Alegeți o mărime corespunzătoare la aragazele pa gaz, iar la cele electrice, cu sticlă ceramică și cu inducție, este necesar să se aleagă o plită cu mărime corespunzătoare. Mâncarea gătită poate fi păstrată în vase în frigider. Se pot folosi şi în cuptor până la temperatura de max. 200 °C.   Setul conține: oală cu capac 1,4 l: diam. 16 cm, î. 8/13 cm oală cu capac 2,4 l: diam. 20 cm, î. 8,5/13,5 cm oală cu capac 4,2 l: diam. 24 cm, î. 10,5/16 cm tigaie diam. 24 cm, î. 5 cm   Materiale: aluminiu cu suprafață excelentă non-aderentă PFLUON GRANIT şi cu fund profilat, sticlă, inox, plastic.  
5,0 5
351

Set vase Orion Grande, 7 piese

Transport gratuit

Set vase Orion Grande, 7 piese

5 review-uri
350,99 Lei  inclusiv TVA Pe noi puteți conta.
Transportatorii noștri livrează.
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: luni 06. 04. 2020  
Cumpărând obţineţi 89 Norocei

DescriereSet de vase - oale masive cu capac și tigaie cu suprafață non-aderentă PFLUON GRANIT de înaltă calitate. Cu aceste vase veți putea prăji, coace și fierbe cu o cantitate minimă de grăsime. Mâncărurile nu se vor prinde de vase. Capac cu orificiu de degajare a aburului. Compatibile cu toate tipurile de plite, inclusiv cu cele cu inducție; se pot folosi şi în cuptor (cu excepția tigăii). Se recomandă folosirea unor mănuși în timpul manipulării. Alegeți o mărime corespunzătoare la aragazele pa gaz, iar la cele electrice, cu sticlă ceramică și cu inducție, este necesar să se aleagă o plită cu mărime corespunzătoare. Mâncarea gătită poate fi păstrată în vase în frigider. Se pot folosi şi în cuptor până la temperatura de max. 200 °C.
 
Setul conține:
  • oală cu capac 1,4 l: diam. 16 cm, î. 8/13 cm
  • oală cu capac 2,4 l: diam. 20 cm, î. 8,5/13,5 cm
  • oală cu capac 4,2 l: diam. 24 cm, î. 10,5/16 cm
  • tigaie diam. 24 cm, î. 5 cm
 
Materiale: aluminiu cu suprafață excelentă non-aderentă PFLUON GRANIT şi cu fund profilat, sticlă, inox, plastic.
 

Culoare: negru
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Material: aluminiu
Număr de piese într-un set: 7 buc.
Vitroceramică: Da
 109639
Distribuie
orion

Review-uri

5,0 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide