Set WC Kela Atlantik Set WC Kela Atlantik
 Setul de WC marca KELA, cu design original cu linii colorate, va fi un accesoriu indispensabil şi cu stil al toaletei dvs. Acest set poate fi completat cu alte produse de baie din colecţia Atlantik.   Marca KELA a fost înfiinţată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reuşit să capete un renume mondial nu numai pe piaţa locală, ci şi în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri.
4,0 1
164

Set WC Kela Atlantik

DescriereSetul de WC marca KELA, cu design original cu linii colorate, va fi un accesoriu indispensabil şi cu stil al toaletei dvs. Acest set poate fi completat cu alte produse de baie din colecţia Atlantik.
 
Marca KELA a fost înfiinţată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reuşit să capete un renume mondial nu numai pe piaţa locală, ci şi în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Diametru: 12 cm
Înălţime: 46,5 cm
Material: ceramică

Codul de catalog:

 678442
Distribuie
kela

Review-uri

4,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide