Menu
Set WC Kela Liam, negru Set WC Kela Liam, negru
 Setul de WC marca KELA este un set de wc original şi de bun gust. Designul negru universal, cu suprafaţă lucioasă, se va potrivi de minune cu toaleta dvs., împreună şi cu celelalte produse din colecţia Liam..   Marca KELA a fost înfiinţată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reuşit să capete un renume mondial nu numai pe piaţa locală, ci şi în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri.
0,0 0
176

Set WC Kela Liam, negru

Set WC Kela Liam, negru

175,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: joi 28. 03. 2019  
Cumpărând obţineţi 37 Norocei

DescriereSetul de WC marca KELA este un set de wc original şi de bun gust. Designul negru universal, cu suprafaţă lucioasă, se va potrivi de minune cu toaleta dvs., împreună şi cu celelalte produse din colecţia Liam..
 
Marca KELA a fost înfiinţată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reuşit să capete un renume mondial nu numai pe piaţa locală, ci şi în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri.

Adâncime: 11,5 cm
Culoare: negru
Înălţime: 41,5 cm
Lăţime: 16 cm
Material: 100% acril
 678460
Distribuie
kela

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide