Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Simplehuman Coș de gunoi încorporabil pentru sortarea deșeurilor 35 l, inox Simplehuman Coș de gunoi încorporabil pentru sortarea deșeurilor 35 l, inox
  Un mare ajutor pentru sortarea deșeurilor. Coșul rămâne ascuns, la nevoie poate fi scos cu ușurință și este la îndemână. Volum 20 + 15 l, este fabricat din inox de calitate.   Coșul Simplehuman încorporat este echipat cu un sistem de extindere, datorită căruia este posibil să îndepărtați ambele containere complet din dulap. Asigură un acces rapid la coș și manipularea convenabilă a deșeurilor. Un mare avantaj sunt rulmenții cu bile, care garantează o funcționare impecabilă, lină și silențioasă. Două containere pentru deșeuri sunt introduse în structura solidă din oțel. Cel mare este destinat deșeurilor menajere clasice. În spatele acestuia veți găsi un recipient albastru pe care îl puteți folosi pentru reciclarea plasticului, hârtiei sau sticlei.   Sistemul de extragere se livrează parțial asamblat. Tot ce trebuie să faceți este să-l înșurubați pe fundul dulapului de bucătărie. Coșul are un mâner mare din oțel cu care îl puteți glisa afară fără probleme.   Simplehuman folosește materiale de ultimă generație și procese de fabricație inovatoare. Prin urmare, vă poate oferi o garanție de 5 ani pentru acest model de coș. Simplehuman fabrică proprii saci menajeri. Sacii menajeri se caracterizează prin rezistență ridicată și sunt ușor de scos din coș.   Sacii care se potrivesc exact în acest coș, sunt marcați cu litera G (30 l) cod comandă 802910, 802911 și 802923 și litera D (20 l) cod comandă 802922.
0,0 0
598

Simplehuman Coș de gunoi încorporabil pentru sortarea deșeurilor 35 l, inox

Transport gratuit
Simplehuman Coș de gunoi încorporabil pentru sortarea deșeurilor 35 l, inox Simplehuman Coș de gunoi încorporabil pentru sortarea deșeurilor 35 l, inox Simplehuman Coș de gunoi încorporabil pentru sortarea deșeurilor 35 l, inox Simplehuman Coș de gunoi încorporabil pentru sortarea deșeurilor 35 l, inox

Simplehuman Coș de gunoi încorporabil pentru sortarea deșeurilor 35 l, inox

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Un mare ajutor pentru sortarea deșeurilor. Coșul rămâne ascuns, la nevoie poate fi scos cu ușurință și este la îndemână. Volum 20 + 15 l, este fabricat din inox de calitate.
 
Coșul Simplehuman încorporat este echipat cu un sistem de extindere, datorită căruia este posibil să îndepărtați ambele containere complet din dulap. Asigură un acces rapid la coș și manipularea convenabilă a deșeurilor. Un mare avantaj sunt rulmenții cu bile, care garantează o funcționare impecabilă, lină și silențioasă. Două containere pentru deșeuri sunt introduse în structura solidă din oțel. Cel mare este destinat deșeurilor menajere clasice. În spatele acestuia veți găsi un recipient albastru pe care îl puteți folosi pentru reciclarea plasticului, hârtiei sau sticlei.
 
Sistemul de extragere se livrează parțial asamblat. Tot ce trebuie să faceți este să-l înșurubați pe fundul dulapului de bucătărie. Coșul are un mâner mare din oțel cu care îl puteți glisa afară fără probleme.
 
Simplehuman folosește materiale de ultimă generație și procese de fabricație inovatoare. Prin urmare, vă poate oferi o garanție de 5 ani pentru acest model de coș. Simplehuman fabrică proprii saci menajeri. Sacii menajeri se caracterizează prin rezistență ridicată și sunt ușor de scos din coș.
 
Sacii care se potrivesc exact în acest coș, sunt marcați cu litera G (30 l) cod comandă 802910, 802911 și 802923 și litera D (20 l) cod comandă 802922.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 24,8 cm
Culoare: negru
Greutate: 4,5 kg
Înălţime: 48,5 cm
Lăţime: 45 cm
Material: inox + plastic
Volum: 35 l

Codul de catalog:

 802933
Distribuie
simplehuman

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide