Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Simplehuman perie de toaletă, negru Simplehuman perie de toaletă, negru
Spraful de curățare a toaletei Design are o formă unică de semilună care îi permite să ajungă la toate pliurile.Perii rigizi de pe margine îndepărtează eficient chiar și depunerile lipite. Capul periei este înlocuibil, iar bara este fabricată din oțel de înaltă calitate, astfel încât poate rezista la o utilizare intensă. Un magnet ține peria în capac, astfel încât acestea pot fi transportate împreună, asigurându-se că nu se va scurge. Capacul este îngust, în formă de cupolă, stabil și perfect adaptat la perie, care este ascunsă discret în el..
0,0 0
190

Simplehuman perie de toaletă, negru

Simplehuman perie de toaletă, negru

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereSpraful de curățare a toaletei Design are o formă unică de semilună care îi permite să ajungă la toate pliurile.Perii rigizi de pe margine îndepărtează eficient chiar și depunerile lipite.
Capul periei este înlocuibil, iar bara este fabricată din oțel de înaltă calitate, astfel încât poate rezista la o utilizare intensă. Un magnet ține peria în capac, astfel încât acestea pot fi transportate împreună, asigurându-se că nu se va scurge. Capacul este îngust, în formă de cupolă, stabil și perfect adaptat la perie, care este ascunsă discret în el.
.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 18,6 cm
Culoare: negru
Înălţime: 47,2 cm
Lăţime: 9,4 cm
Material: plastic, metal

Codul de catalog:

 705756
Distribuie
simplehuman

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide