Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Soenhle Cântar digital de bucătărie Page Compact 300 Slate Soenhle Cântar digital de bucătărie Page Compact 300 Slate
 Dacă nu aveți suficient spațiu în bucătăria dvs., veți aprecia cu siguranță cântarul digital de bucătărie Soehnle Page Compact 300 Slate. În plus, dacă aveți bucătăria decorată cu marmură neagră, acest cântar tactil (cu doi senzori) va fi o alegere ideală pentru dvs. Page Compact 300 Slate este mic și compact, însă cântărește până la 5 kg (cu precizie de 1 g). Datorită dimensiunilor sale, nu ocupă mult spațiu și poate fi, de asemenea, agățat (de exemplu, pe peretele din spatele blatului de bucătărie), astfel încât îl veți avea întotdeauna la îndemână. În ciuda dimensiunilor generale reduse ale cântarului de bucătărie Page Compact 300 Slate, afișajul LCD de 12 mm este ușor de citit. Parametri și caracteristici: după cântărire, acest afișaj se va opri automat funcția TARA (cântărire în trepte) sticlă securizată picioare anti-alunecare blocare carcasă baterie pentru siguranța copiilor baterie inclusă greutate maximă cântărită: 5 kg precizie de cântărire: 1 g opțiune comutare g/lb
4,5 14
86

Soenhle Cântar digital de bucătărie Page Compact 300 Slate

Soenhle Cântar digital de bucătărie Page Compact 300 Slate

14 review-uri
85,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 85,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 14 Norocei

DescriereDacă nu aveți suficient spațiu în bucătăria dvs., veți aprecia cu siguranță cântarul digital de bucătărie Soehnle Page Compact 300 Slate. În plus, dacă aveți bucătăria decorată cu marmură neagră, acest cântar tactil (cu doi senzori) va fi o alegere ideală pentru dvs.
Page Compact 300 Slate este mic și compact, însă cântărește până la 5 kg (cu precizie de 1 g). Datorită dimensiunilor sale, nu ocupă mult spațiu și poate fi, de asemenea, agățat (de exemplu, pe peretele din spatele blatului de bucătărie), astfel încât îl veți avea întotdeauna la îndemână. În ciuda dimensiunilor generale reduse ale cântarului de bucătărie Page Compact 300 Slate, afișajul LCD de 12 mm este ușor de citit.
Parametri și caracteristici:
  • după cântărire, acest afișaj se va opri automat
  • funcția TARA (cântărire în trepte)
  • sticlă securizată
  • picioare anti-alunecare
  • blocare carcasă baterie pentru siguranța copiilor
  • baterie inclusă
  • greutate maximă cântărită: 5 kg
  • precizie de cântărire: 1 g
  • opțiune comutare g/lb

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Ecran LCD: Da
Înălţime: 23,4 cm
Lăţime: 19,2 cm
Material: inox + sticlă
Tip: Digital

Codul de catalog:

 118456
Distribuie
soehnle

Review-uri

4,5 (14 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide