Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Solar legume Rectangle, 150 x 50 x 100 cm Solar legume Rectangle, 150 x 50 x 100 cm
 Acest solar pentru legume se potrivește prin forma sa mai ales pentru cultivarea roșiilor și altor plante cățărătoare. Oferă protecție împotriva vremii nefavorabile și menține condițiile optime pentru dezvoltarea plantelor. Solarul pentru legume este prevăzut cu o intrare mare care se deschide cu ajutorul fermoarului.
4,0 10
83

Solar legume Rectangle, 150 x 50 x 100 cm

Solar legume Rectangle, 150 x 50 x 100 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest solar pentru legume se potrivește prin forma sa mai ales pentru cultivarea roșiilor și altor plante cățărătoare. Oferă protecție împotriva vremii nefavorabile și menține condițiile optime pentru dezvoltarea plantelor.

Solarul pentru legume este prevăzut cu o intrare mare care se deschide cu ajutorul fermoarului.

Codul de catalog:

 680467
Distribuie

Review-uri

4,0 (10 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide