Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Stor din bambus natural, 80 x 160 cm Stor din bambus natural, 80 x 160 cm
 Storul din bambus este un element de protecţia împotriva soarelului şi a vederii. Storul protejează împotriva soarelului şi a privirilor indiscrete din afară. Împiedică excelent încălzirea spaţiului interior, dar şi pierderile de căldură. Acest stor este potrivit pentru camere, dar şi pentru chioşcuri sau rulote. Materialul natural va da casei dvs. un aer de originalitate.
4,0 42
48

Stor din bambus natural, 80 x 160 cm

Stor din bambus natural, 80 x 160 cm

Disponibilitate: produs inactiv

DescriereStorul din bambus este un element de protecţia împotriva soarelului şi a vederii. Storul protejează împotriva soarelului şi a privirilor indiscrete din afară. Împiedică excelent încălzirea spaţiului interior, dar şi pierderile de căldură. Acest stor este potrivit pentru camere, dar şi pentru chioşcuri sau rulote. Materialul natural va da casei dvs. un aer de originalitate.

Codul de catalog:

 219601
Distribuie
gardinia

Review-uri

4,0 (42 review-uri)
92 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide