Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport de hârtie igienică Koziol Rio Organic, gri, 13 x 33 cm Suport de hârtie igienică Koziol Rio Organic, gri, 13 x 33 cm
 Acest suport este conceput pentru 2 - 3 role de hârtie igienică. Va fi un accesoriu elegant în orice toaletă. Este fabricat din material reciclat, cu adaos de celuloză.   Koziol este o marcă germană ale cărei produse sunt fabricate direct în Germania. Firma are în palmares o serie întreagă de premii internaționale pentru design.
0,0 0
46

Suport de hârtie igienică Koziol Rio Organic, gri, 13 x 33 cm

Suport de hârtie igienică Koziol Rio Organic, gri, 13 x 33 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest suport este conceput pentru 2 - 3 role de hârtie igienică. Va fi un accesoriu elegant în orice toaletă. Este fabricat din material reciclat, cu adaos de celuloză.
 
Koziol este o marcă germană ale cărei produse sunt fabricate direct în Germania. Firma are în palmares o serie întreagă de premii internaționale pentru design.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Înălţime: 33 cm
Lăţime: 13 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 694605
Distribuie
koziol

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide