Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport de prosoape Compactor Bestlock Black Suport de prosoape Compactor Bestlock  Black
 Aveți o faianță frumoasă și nu vreți să riscați să o deteriorați cu un burghiu sau cu lipici? Sau poate locuiți într-un apartament închiriat și nu aveți voie să găuriți în pereți. Atunci, suportul de prosoape Compactor cu sistemul patentat Bestlock este soluția ideală pentru dumneavoastră. Folosind o picătură de lipici, un burghiu și alte unelte, Bes îl fixează cu ușurință pe orice suprafață netedă și neporoasă. Mai mult, este la fel de ușor să îl demontezi și să îl muți, fie că este vorba doar de câțiva centimetri sau poate într-un alt apartament mai târziu. Organizarea băii nu a fost niciodată atât de ușoară. Vă puteți completa întreaga baie cu rafturi, suporturi sau cârlige practice. Suportul de prosoape Compactor, cu un design negru modern și tratament anticoroziv, rezolvă instantaneu problema spațiului de depozitare din baie, deoarece vă puteți agăța prosoapele pe el în mod ordonat, astfel încât acestea să se usuce rapid. Montarea sistemului de agățare Bestlock este pur și simplu o joacă de copii. Primul pas pentru o instalare reușită este îndepărtarea murdăriei de pe suprafața netedă, neporoasă pe care ați ales-o. Puneți ventuza pe suprafața plăcii de faianță (sticlă, oglinzi...), niciodată pe îmbinare! Îndepărtați folia protectoare de pe ventuză, apoi apăsați-o ferm pe suprafață și fixați-o cu piulița prin rotirea acesteia cu 1/4 de rotație în sensul acelor de ceasornic. Acum ați terminat! Ați decis să mutați suportul cu câțiva centimetri alături sau sunteți pe cale să vă mutați într-o casă nouă? Nici o problemă. Îndepărtarea unui suport, raft sau cârlig cu sistem Bestlock este la fel de ușoară ca și instalarea acestuia. Pur și simplu rotiți piulița în direcția opusă și scoateți ventuza. Bestlock aderă la orice suprafață netedă, neporoasă (sticlă, oglindă, faianță, metal) și găsește o gamă largă de aplicații în toată casa. Toate produsele Bestlock sunt rezistente la apă, ceea ce le face ideale pentru băi, bucătării și toalete. Material: oțel cromat, plastic ABS și TPU .
0,0 0
107

Suport de prosoape Compactor Bestlock Black

Reducere -33%
Suport de prosoape Compactor Bestlock  Black

Suport de prosoape Compactor Bestlock Black

Iniţial: 159,99 lei | Reducere: 53,00 lei 106,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 106,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: marți 04. 06. 2024
Cumpărând obţineţi 27 Norocei

DescriereAveți o faianță frumoasă și nu vreți să riscați să o deteriorați cu un burghiu sau cu lipici? Sau poate locuiți într-un apartament închiriat și nu aveți voie să găuriți în pereți. Atunci, suportul de prosoape Compactor cu sistemul patentat Bestlock este soluția ideală pentru dumneavoastră. Folosind o picătură de lipici, un burghiu și alte unelte, Bes îl fixează cu ușurință pe orice suprafață netedă și neporoasă. Mai mult, este la fel de ușor să îl demontezi și să îl muți, fie că este vorba doar de câțiva centimetri sau poate într-un alt apartament mai târziu.

Organizarea băii nu a fost niciodată atât de ușoară. Vă puteți completa întreaga baie cu rafturi, suporturi sau cârlige practice. Suportul de prosoape Compactor, cu un design negru modern și tratament anticoroziv, rezolvă instantaneu problema spațiului de depozitare din baie, deoarece vă puteți agăța prosoapele pe el în mod ordonat, astfel încât acestea să se usuce rapid.

Montarea sistemului de agățare Bestlock este pur și simplu o joacă de copii. Primul pas pentru o instalare reușită este îndepărtarea murdăriei de pe suprafața netedă, neporoasă pe care ați ales-o. Puneți ventuza pe suprafața plăcii de faianță (sticlă, oglinzi...), niciodată pe îmbinare! Îndepărtați folia protectoare de pe ventuză, apoi apăsați-o ferm pe suprafață și fixați-o cu piulița prin rotirea acesteia cu 1/4 de rotație în sensul acelor de ceasornic. Acum ați terminat!

Ați decis să mutați suportul cu câțiva centimetri alături sau sunteți pe cale să vă mutați într-o casă nouă? Nici o problemă. Îndepărtarea unui suport, raft sau cârlig cu sistem Bestlock este la fel de ușoară ca și instalarea acestuia. Pur și simplu rotiți piulița în direcția opusă și scoateți ventuza.

Bestlock aderă la orice suprafață netedă, neporoasă (sticlă, oglindă, faianță, metal) și găsește o gamă largă de aplicații în toată casa. Toate produsele Bestlock sunt rezistente la apă, ceea ce le face ideale pentru băi, bucătării și toalete.

Material: oțel cromat, plastic ABS și TPU

.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 6,5 cm
Culoare: negru
Înălţime: 9 cm
Lăţime: 60,6 cm
Material: plastic, metal
Sarcina: 12 kg

Codul de catalog:

 690767
Distribuie
compactor

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide