Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport încălțăminte Fovum, alb Suport încălțăminte Fovum, alb
 Un obiect ingenios potrivit în orice casă! Acest suport universal  va fi util nu numai în perioada de iarnă, dar mai ales în zilele ploioase, în care puteți lăsa încălțămintea să se scurgă. Va fi referat mai ales de cei care folosesc cizme sau ghete. Suportul va elimina deformarea și distrugerea cizmelor, nu ocupă mult spațiu, poate fi ușor depozitat, dar mai ales vă va ajuta să mențineți ordinea. Potrivit pentru 3 perechi.
4,0 2
52

Suport încălțăminte Fovum, alb

Suport încălțăminte Fovum, alb

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereUn obiect ingenios potrivit în orice casă! Acest suport universal  va fi util nu numai în perioada de iarnă, dar mai ales în zilele ploioase, în care puteți lăsa încălțămintea să se scurgă. Va fi referat mai ales de cei care folosesc cizme sau ghete. Suportul va elimina deformarea și distrugerea cizmelor, nu ocupă mult spațiu, poate fi ușor depozitat, dar mai ales vă va ajuta să mențineți ordinea. Potrivit pentru 3 perechi.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 25 cm
Culoare: alb
Greutate: 0,8 kg
Înălţime: 41,5 cm
Lăţime: 50 cm
Material: plastic, metal

Codul de catalog:

 696609
Distribuie

Review-uri

4,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide