Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport telefon, pentru ventilatie, negru Suport telefon, pentru ventilatie, negru
 Aveți nevoie de telefon în timpul călătoriei ? Cu acest suport practic, care se fixează în grilajul de la ventilație cu ajutorul parții cauciucate din spate, veți avea telefonul mereu la îndemână. Grație posibilității de reglare acest suport se poate utiliza practic pentru orice tip de telefon. Se poate roti 360 de grade.
3,0 14
14

Suport telefon, pentru ventilatie, negru

Suport telefon, pentru ventilatie, negru

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAveți nevoie de telefon în timpul călătoriei ? Cu acest suport practic, care se fixează în grilajul de la ventilație cu ajutorul parții cauciucate din spate, veți avea telefonul mereu la îndemână.

Grație posibilității de reglare acest suport se poate utiliza practic pentru orice tip de telefon. Se poate roti 360 de grade.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 8 cm
Culoare: negru
Înălţime: 3,5 cm
Lăţime: 9,5 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 680777
Distribuie

Review-uri

3,0 (14 review-uri)
71 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide