Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tavă de lemn FRUNZĂ Tavă de lemn FRUNZĂ
Materiale naturale sunt la modă. O asemenea piesă naturală nu ar trebui să lipsească într-un interior confortabil, în tonuri armonice calde.Tavă din material natural în formă de frunză cu o structură interesantă, care va decora casa dumneavoastră. O puteți asorta cu alte produse naturale, sau o puteți folosi ca o tavă de servire. Decorul în relief este accentuat de tonifiere de culoare închisă. Oferim în două variante de formă, fără posibilitate de alegere.
4,0 36
28

Tavă de lemn FRUNZĂ

DescriereMateriale naturale sunt la modă. O asemenea piesă naturală nu ar trebui să lipsească într-un interior confortabil, în tonuri armonice calde.
 
Tavă din material natural în formă de frunză cu o structură interesantă, care va decora casa dumneavoastră. O puteți asorta cu alte produse naturale, sau o puteți folosi ca o tavă de servire. Decorul în relief este accentuat de tonifiere de culoare închisă. Oferim în două variante de formă, fără posibilitate de alegere.
 

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 22 cm
Culoare: naturală
Înălţime: 5 cm
Lăţime: 30 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: lemn

Codul de catalog:

 124386
Distribuie

Review-uri

4,0 (36 review-uri)
94 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide