Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tavă Mediashop Livington Flex & Fresh, 2 buc. Tavă Mediashop Livington Flex & Fresh, 2 buc.
 Tavă Livington Flex and Fresh, un ajutor excelent și la îndemână pentru orice casă. Mâncarea prost ambalată, clar că se strică ușor Folia alimentară nu numai că arată de prost gust și neîngrijit, dar aerul care se revarsă și pătrunde în interior usucă alimentele, care se strică mai repede și ajung apoi la gunoi! Cu ingeniosul Livington Flex and Fresh, un sistem revoluționar pentru mai multă prospețime și organizare, risipa de alimente este de domeniul trecutului. Acest lucru înseamnă că mult mai puțin aer ajunge la alimente și acestea rămân proaspete mai mult timp. Capacele flexibile Livington Flex and Fresh, cu un strat de silicon flexibil special conceput, sunt excepționale. Acestea se adaptează cu ușurință la forma alimentelor, permițându-vă să depozitați cu până la 20% mai mult volum și să stoarceți excesul de aer, menținând alimentele mai proaspete pentru mai mult timp! Fie că este vorba de mese întregi, de resturi mici sau de mezeluri și brânză, sistemul Livington Flex and Fresh are răspunsul potrivit la fiecare provocare pentru o prospețime de lungă durată și o organizare perfectă! Fie că este vorba de cârnați copți, brânză delicioasă, fructe și legume proaspete sau carne, Livington Flex and Fresh-Tray este soluția perfectă pentru toate mezelurile și toate mesele plate. Totul este ambalat ermetic și rămâne proaspăt mai mult timp! Și, ca să nu fie prea puțin, întregul sistem Livington Flex and Fresh poate fi folosit în cuptorul cu microunde, congelator și mașina de spălat vase. Livington Flex and Fresh este cel mai inovator și mai practic sistem de depozitare pentru o lungă perioadă de timp! Caracteristici tava pentru prospețime cu  folie flexibilă prelungește durata de depozitare și prospețimea alimentelor prin reducerea conținutului de aer ideală pentru depozitarea mezelurilor, brânzeturilor, fructelor sau legumelor capac Flex and Fresh: folia de înaltă calitate se închide bine, se adaptează la orice formă și este reutilizabilă păstrează alimentele proaspete pentru o perioadă lungă de timp poate fi folosită fără capac ca o tavă practică de servire pot fi așezate una în alta sau stivuite pentru a economisi spațiu se poate spăla în mașina de spălat vase, nu conține BPA și este sigură pentru alimente în comparație cu folia de aluminiu sau folia de plastic economises deșeurile, iar dvs. salvați mediul înconjurător prin utilizarea lor Ambalajul include: 2x tavă 30 cm x 22 cm x 3 cm
3,5 30
52

Tavă Mediashop Livington Flex & Fresh, 2 buc.

Tavă Mediashop Livington Flex & Fresh, 2 buc. Tavă Mediashop Livington Flex & Fresh, 2 buc. Tavă Mediashop Livington Flex & Fresh, 2 buc. Tavă Mediashop Livington Flex & Fresh, 2 buc. Tavă Mediashop Livington Flex & Fresh, 2 buc.
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 25 clienţi

Tavă Mediashop Livington Flex & Fresh, 2 buc.

30 review-uri
51,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 51,99 lei
Disponibilitate: Pe drum
La dumneavoastră: joi 05. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 10 Norocei

DescriereTavă Livington Flex and Fresh, un ajutor excelent și la îndemână pentru orice casă.

Mâncarea prost ambalată, clar că se strică ușor Folia alimentară nu numai că arată de prost gust și neîngrijit, dar aerul care se revarsă și pătrunde în interior usucă alimentele, care se strică mai repede și ajung apoi la gunoi!

Cu ingeniosul Livington Flex and Fresh, un sistem revoluționar pentru mai multă prospețime și organizare, risipa de alimente este de domeniul trecutului. Acest lucru înseamnă că mult mai puțin aer ajunge la alimente și acestea rămân proaspete mai mult timp.

Capacele flexibile Livington Flex and Fresh, cu un strat de silicon flexibil special conceput, sunt excepționale. Acestea se adaptează cu ușurință la forma alimentelor, permițându-vă să depozitați cu până la 20% mai mult volum și să stoarceți excesul de aer, menținând alimentele mai proaspete pentru mai mult timp!

Fie că este vorba de mese întregi, de resturi mici sau de mezeluri și brânză, sistemul Livington Flex and Fresh are răspunsul potrivit la fiecare provocare pentru o prospețime de lungă durată și o organizare perfectă! Fie că este vorba de cârnați copți, brânză delicioasă, fructe și legume proaspete sau carne, Livington Flex and Fresh-Tray este soluția perfectă pentru toate mezelurile și toate mesele plate. Totul este ambalat ermetic și rămâne proaspăt mai mult timp!

Și, ca să nu fie prea puțin, întregul sistem Livington Flex and Fresh poate fi folosit în cuptorul cu microunde, congelator și mașina de spălat vase. Livington Flex and Fresh este cel mai inovator și mai practic sistem de depozitare pentru o lungă perioadă de timp!

Caracteristici

  • tava pentru prospețime cu  folie flexibilă prelungește durata de depozitare și prospețimea alimentelor prin reducerea conținutului de aer
  • ideală pentru depozitarea mezelurilor, brânzeturilor, fructelor sau legumelor
  • capac Flex and Fresh: folia de înaltă calitate se închide bine, se adaptează la orice formă și este reutilizabilă
  • păstrează alimentele proaspete pentru o perioadă lungă de timp
  • poate fi folosită fără capac ca o tavă practică de servire
  • pot fi așezate una în alta sau stivuite pentru a economisi spațiu
  • se poate spăla în mașina de spălat vase, nu conține BPA și este sigură pentru alimente
  • în comparație cu folia de aluminiu sau folia de plastic economises deșeurile, iar dvs. salvați mediul înconjurător prin utilizarea lor

Ambalajul include: 2x tavă 30 cm x 22 cm x 3 cm

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Înălţime: 3 cm
Lăţime: 22 cm
Lungime: 30 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Număr de piese într-un set: 2 buc.

Codul de catalog:

 805341
Distribuie
mediashop

Review-uri

3,5 (30 review-uri)
86 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide