Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tavă rotundă cu capac Tescoma GrandCHEF Tavă rotundă cu capac Tescoma GrandCHEF
  Vă prezentăm tăvile de copt unice, din sticlă, GrandCHEF, care cu siguranță vă vor face mai plăcută prepararea și servirea delicateselor coapte și prăjite.   Datorită picioarelor termorezistente din silicon, puteți așeza în siguranță tava, fierbinte cu mâncare în ea, direct pe blatul sau masa de bucătărie, imediat după ce tava a fost scoasă din cuptor și fără a utiliza un suport. Aceste picioare servesc și ca o protecție termică perfectă.   În plus, au mânere cu „croială” unică pentru o purtare sigură și confortabilă chiar și cu mănuși de bucătărie și sunt practice atunci când veți să îndepărtați numai capacul.   Capacele sunt foarte inteligent concepute, astfel încât să asigură o circulație optimă a aerului pentru prepararea unei fripturi crocante. Sunt suficient de înalte și de aceea mâncărurile dvs. vor fi coapte uniform, suculente în interior și cu o crustă crocantă.   Garanție prelungită de 3 ani.
5,0 1
180

Tavă rotundă cu capac Tescoma GrandCHEF

Tavă rotundă cu capac Tescoma GrandCHEF

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Vă prezentăm tăvile de copt unice, din sticlă, GrandCHEF, care cu siguranță vă vor face mai plăcută prepararea și servirea delicateselor coapte și prăjite.
 
Datorită picioarelor termorezistente din silicon, puteți așeza în siguranță tava, fierbinte cu mâncare în ea, direct pe blatul sau masa de bucătărie, imediat după ce tava a fost scoasă din cuptor și fără a utiliza un suport. Aceste picioare servesc și ca o protecție termică perfectă.
 
În plus, au mânere cu „croială” unică pentru o purtare sigură și confortabilă chiar și cu mănuși de bucătărie și sunt practice atunci când veți să îndepărtați numai capacul.
 
Capacele sunt foarte inteligent concepute, astfel încât să asigură o circulație optimă a aerului pentru prepararea unei fripturi crocante. Sunt suficient de înalte și de aceea mâncărurile dvs. vor fi coapte uniform, suculente în interior și cu o crustă crocantă.
 
Garanție prelungită de 3 ani.

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Diametru: 26 cm
Greutate: 2,14 kg
Înălţime: 12 cm
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă

Codul de catalog:

 119352
Distribuie
tescoma

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide