Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tavă rotundă din sticlă Simax, cu capac, 1,5 l Tavă rotundă din sticlă Simax, cu capac, 1,5 l
 Această tavă rotundă, cu capac, este fabricată din sticlă borosilicată cu o mare rezistență mecanică și termică(de la -40 °C până la +300 °C). Alte avantaje: durabilitate înaltă, nivel de salubritate mare (este netedă, fără pori) și se întreține ușor - se poate spăla în maşina de spălat vase.   Tava SIMAX este concepută pentru prepararea mâncărurilor în toate tipurile de cuptoare, inclusiv cu microunde și cu flux de căldură. Tava poate fi folosită cu capac sau ambele piese se pot folosi sperat. În timpul utilizării, respectați principiul încălzirii și răcirii treptate, nu turnați apă rece, ci călduță. Nu așezați vasele goale pe sursa de căldură, nu așezați vasle fierbinți pe o suprafață rece sau umedă. Se recomandă folosirea unor mănuși de bucătărie pentru a se preveni arderea.   dimensiuni: volum 1,5 l, + 0,6 l, diam. 20 cm, î. 6,5 și 3 cm, înălțime totală 9 cm, l. cu toarte24 cm.
4,5 23
68

Tavă rotundă din sticlă Simax, cu capac, 1,5 l

Tavă rotundă din sticlă Simax, cu capac, 1,5 l

23 review-uri
67,99 lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 67,99 lei
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: miercuri 06. 12. 2023
Cumpărând obţineţi 19 Norocei

DescriereAceastă tavă rotundă, cu capac, este fabricată din sticlă borosilicată cu o mare rezistență mecanică și termică(de la -40 °C până la +300 °C). Alte avantaje: durabilitate înaltă, nivel de salubritate mare (este netedă, fără pori) și se întreține ușor - se poate spăla în maşina de spălat vase.
 
Tava SIMAX este concepută pentru prepararea mâncărurilor în toate tipurile de cuptoare, inclusiv cu microunde și cu flux de căldură. Tava poate fi folosită cu capac sau ambele piese se pot folosi sperat. În timpul utilizării, respectați principiul încălzirii și răcirii treptate, nu turnați apă rece, ci călduță. Nu așezați vasele goale pe sursa de căldură, nu așezați vasle fierbinți pe o suprafață rece sau umedă. Se recomandă folosirea unor mănuși de bucătărie pentru a se preveni arderea.
 
dimensiuni: volum 1,5 l, + 0,6 l, diam. 20 cm, î. 6,5 și 3 cm, înălțime totală 9 cm, l. cu toarte24 cm.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 24 cm
Înălţime: 9 cm
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Volum: 1,5 l

Codul de catalog:

 122431
Distribuie
simax

Review-uri

4,5 (23 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide