Menu
Termos cu husă împletită, reni, 1 l Termos cu husă împletită, reni, 1 l
 Termofor este o modalitate excelentă şi verificată de încălzire eficientă a corpului dvs. Este suficient să turnaţi apă caldă în temrofor şi să vă bucuraţi de căldura plăcută atunci când vă doare spatele, rinchii, coloana vertebrală, muşchii, articulaţiile în caz de răceală, menstruaţie sau pentru a vă încălzi patul rece. Termoforul pentru copii este adecvat şi pentru durerile de burtă la sugari.   Termofoarele sunt nişte pungi termice care permit reglarea temperaturii corpului. Excelează prin calitate înaltă şi prin utilizarea perfectă a căldurii şi a frigului. Termoforul este prevăzut cu o husă dintr-un material plăcut împletit, cu trei modele. Este capabil să păstreze temperatura în intervalul de la 40 la 50°C. Recipientul poate fi umplut şi cu apă rece, pentru a răci anumite zone ale corpului.
4,5 14
44

Termos cu husă împletită, reni, 1 l

Termos cu husă împletită, reni, 1 l

14 review-uri
43,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: joi 01. 10. 2020  
Cumpărând obţineţi 12 Norocei

DescriereTermofor este o modalitate excelentă şi verificată de încălzire eficientă a corpului dvs. Este suficient să turnaţi apă caldă în temrofor şi să vă bucuraţi de căldura plăcută atunci când vă doare spatele, rinchii, coloana vertebrală, muşchii, articulaţiile în caz de răceală, menstruaţie sau pentru a vă încălzi patul rece. Termoforul pentru copii este adecvat şi pentru durerile de burtă la sugari.
 
Termofoarele sunt nişte pungi termice care permit reglarea temperaturii corpului. Excelează prin calitate înaltă şi prin utilizarea perfectă a căldurii şi a frigului. Termoforul este prevăzut cu o husă dintr-un material plăcut împletit, cu trei modele. Este capabil să păstreze temperatura în intervalul de la 40 la 50°C. Recipientul poate fi umplut şi cu apă rece, pentru a răci anumite zone ale corpului.

Culoare: roșu
Înălţime: 28 cm
Lăţime: 17 cm
Volum: 1 l
 352976
Distribuie

Review-uri

4,5 (14 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide