Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pansament termic cu turbă, 26 x 17 cm Pansament termic cu turbă, 26 x 17 cm
 Perna termică cu turbă este excelentă pentru dureri de spate și articulații, ale coloanei vertebrale cervicale, rinichilor, mușchilor, în caz de disfuncții ale vezicii biliare, de tulburări circulatorii, de menstruații dureroase. Încălzește, detensionează și reduce durerea de mușchi. Poate fi folosită după operații, accidente, în caz de artrită, vânătăi și blocaje ale coloanei vertebrale. O veți aprecia acasă, pentru regenerare și relaxare. Este potrivită şi pentru copii.   Un al avantaj este încălzirea rapidă și practică în cuptorul cu microunde sau în mod standard, în apă caldă. Pot fi folosite și în așa-zisul „mod rece”, ca niște comprese reci. Puteți răci perna termică în frigider sau în congelator timp de câteva minute. O parte a pernei este învelită pluș fin, foarte confortabil și plăcut la contactul cu corpul.   Perna termică este umplută cu un amestec de turbă pură în combinație cu un gel de acumulare a căldurii , care are o capacitate de acumulare a căldurii semnificativ mai mare. În același timp, gelul de turbă împiedică durificarea turbei, prelungind astfel durata de viață a produsului.   Perna termică este moale și flexibilă, adaptându-se perfect pe diferite zone ale corpului.
4,5 14
59

Pansament termic cu turbă, 26 x 17 cm

Pansament termic cu turbă, 26 x 17 cm

14 review-uri
58,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 58,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: luni 09. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 15 Norocei

DescrierePerna termică cu turbă este excelentă pentru dureri de spate și articulații, ale coloanei vertebrale cervicale, rinichilor, mușchilor, în caz de disfuncții ale vezicii biliare, de tulburări circulatorii, de menstruații dureroase. Încălzește, detensionează și reduce durerea de mușchi. Poate fi folosită după operații, accidente, în caz de artrită, vânătăi și blocaje ale coloanei vertebrale. O veți aprecia acasă, pentru regenerare și relaxare. Este potrivită şi pentru copii.
 
Un al avantaj este încălzirea rapidă și practică în cuptorul cu microunde sau în mod standard, în apă caldă. Pot fi folosite și în așa-zisul „mod rece”, ca niște comprese reci. Puteți răci perna termică în frigider sau în congelator timp de câteva minute. O parte a pernei este învelită pluș fin, foarte confortabil și plăcut la contactul cu corpul.
 
Perna termică este umplută cu un amestec de turbă pură în combinație cu un gel de acumulare a căldurii , care are o capacitate de acumulare a căldurii semnificativ mai mare. În același timp, gelul de turbă împiedică durificarea turbei, prelungind astfel durata de viață a produsului.
 
Perna termică este moale și flexibilă, adaptându-se perfect pe diferite zone ale corpului.

Parametri şi specificaţii

Lăţime: 17 cm
Lungime: 26 cm

Codul de catalog:

 358174
Distribuie

Review-uri

4,5 (14 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide