Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Periniță de încălzire cu sâmburi de cireșe, 20 x 55 cm Periniță de încălzire cu sâmburi de cireșe, 20 x 55 cm
Aceasta perniță de gât este practică și aduce ușurare la dureri de spate, de gât, dureri musculare și elimină stresul. Datorită dimensiunii sale este potrivită pentru încălzirea spatelui, a coloanei vertebrale sau a umerilor. Structura umpluturii cu sâmburi de cireșe va permite să se potrivească perfect corpului uman și are proprietăți de acumulare de căldură, va încălzi părțile problematice. Pernița poate fi încălzită ușor în cuptorul cu microunde și va elimina uniform o căldură plăcută și naturală. O puteți folosi îninte de masaj, sau în condiții de casă la relaxarea părților obosite ale corpului.Puteți aplica perna pe toate părțile corpului, unde căldura vă este plăcută și ajută la ameliorare. Perna poate fi de asemenea folosită și ca o compresă rece, atunci când este necesar să răciți un loc inflamat, umflături, vânătăi, etc. O puteți răci în congelator, puneți pernița într-o pungă de plastic. Umplutură: 100% sâmburi de cireșe, Husă: bumbac 100%, Pernița poate fi spălată manual la 30 °C.
4,5 11
69

Periniță de încălzire cu sâmburi de cireșe, 20 x 55 cm

Periniță de încălzire cu sâmburi de cireșe, 20 x 55 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 10 clienţi

Periniță de încălzire cu sâmburi de cireșe, 20 x 55 cm

11 review-uri
68,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 15 Norocei

DescriereAceasta perniță de gât este practică și aduce ușurare la dureri de spate, de gât, dureri musculare și elimină stresul. Datorită dimensiunii sale este potrivită pentru încălzirea spatelui, a coloanei vertebrale sau a umerilor. Structura umpluturii cu sâmburi de cireșe va permite să se potrivească perfect corpului uman și are proprietăți de acumulare de căldură, va încălzi părțile problematice.
 
Pernița poate fi încălzită ușor în cuptorul cu microunde și va elimina uniform o căldură plăcută și naturală. O puteți folosi îninte de masaj, sau în condiții de casă la relaxarea părților obosite ale corpului.
 
Puteți aplica perna pe toate părțile corpului, unde căldura vă este plăcută și ajută la ameliorare.
 
Perna poate fi de asemenea folosită și ca o compresă rece, atunci când este necesar să răciți un loc inflamat, umflături, vânătăi, etc. O puteți răci în congelator, puneți pernița într-o pungă de plastic.
 
Umplutură: 100% sâmburi de cireșe, Husă: bumbac 100%, Pernița poate fi spălată manual la 30 °C.

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Lăţime: 20 cm
Lungime: 55 cm
Material: 100% bumbac

Codul de catalog:

 358179
Distribuie

Review-uri

4,5 (11 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide