Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pernă termică de gât, din turbă Pernă termică de gât, din turbă
  Forma acestei perne este concepută pentru a trata mai ales zona cervicală și umerii. Desigur, poate fi folosită și pe alte zone ale corpului. Funcția de încălzire sau de răcire are efect benefic pentru prevenirea unor diferite probleme. Perna termică provoacă îngustarea sau dilatarea vaselor de sânge pe locul unde este aplicată, reducând sau crescând astfel aportul de sânge în locurile afectate.   Încălzește foarte eficient, ameliorează durerea, inflamațiile și umflăturile, relaxează mușchii și articulațiile rigide. Poate fi folosită după operații, accidente, în caz de artrită, vânătăi și blocaje ale coloanei vertebrale. O veți aprecia acasă, pentru regenerare și relaxare. Un al avantaj este încălzirea rapidă și practică în cuptorul cu microunde sau în mod standard, în apă caldă. Pot fi folosite și în așa-zisul „mod rece”, ca niște comprese reci. Puteți răci perna termică în frigider sau în congelator timp de câteva minute. O parte a pernei este învelită pluș fin, foarte confortabil și plăcut la contactul cu corpul.   Perna termică este umplută cu un amestec de turbă pură în combinație cu un gel de acumulare a căldurii, care are o capacitate de acumulare a căldurii semnificativ mai mare. În același timp, gelul de turbă împiedică durificarea turbei , prelungind astfel durata de viață a produsului. Perna termică este moale și flexibilă, adaptându-se perfect pe diferite zone ale corpului.
4,5 28
77

Pernă termică de gât, din turbă

Pernă termică de gât, din turbă

28 review-uri
76,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 76,99 lei
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: miercuri 17. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 19 Norocei

Descriere

Forma acestei perne este concepută pentru a trata mai ales zona cervicală și umerii. Desigur, poate fi folosită și pe alte zone ale corpului. Funcția de încălzire sau de răcire are efect benefic pentru prevenirea unor diferite probleme. Perna termică provoacă îngustarea sau dilatarea vaselor de sânge pe locul unde este aplicată, reducând sau crescând astfel aportul de sânge în locurile afectate.
 
Încălzește foarte eficient, ameliorează durerea, inflamațiile și umflăturile, relaxează mușchii și articulațiile rigide. Poate fi folosită după operații, accidente, în caz de artrită, vânătăi și blocaje ale coloanei vertebrale. O veți aprecia acasă, pentru regenerare și relaxare. Un al avantaj este încălzirea rapidă și practică în cuptorul cu microunde sau în mod standard, în apă caldă. Pot fi folosite și în așa-zisul „mod rece”, ca niște comprese reci. Puteți răci perna termică în frigider sau în congelator timp de câteva minute. O parte a pernei este învelită pluș fin, foarte confortabil și plăcut la contactul cu corpul.
 
Perna termică este umplută cu un amestec de turbă pură în combinație cu un gel de acumulare a căldurii, care are o capacitate de acumulare a căldurii semnificativ mai mare. În același timp, gelul de turbă împiedică durificarea turbei , prelungind astfel durata de viață a produsului. Perna termică este moale și flexibilă, adaptându-se perfect pe diferite zone ale corpului.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 29 cm
Lăţime: 30,5 cm

Codul de catalog:

 358065
Distribuie

Review-uri

4,5 (28 review-uri)
96 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide