Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tigaia Natura Dark 24 cm Tigaia Natura Dark 24 cm
 Tigaia Natura Dark excelează prin proprietățile anti-aderente, grație cărora se poate găti sănătos fără grăsimi. Suprafață din mai multe sfaturi este rezistentă la zgârieturi și se curăță ușor, grație căreia tigaia își păstrează aspectul și proprietățile timp îndelungat. Mânerul de plastic cu formă confortabilă, este plăcut la atingere și imită perfect lemnul. Tigaia este potrivită pentru toate tipurile de suprafețe de gătit inclusiv cele cu inducție. Un design de calitate superioară. Grosimea peretelui este de 2,5 mm.
4,0 5
27

Tigaia Natura Dark 24 cm

Tigaia Natura Dark 24 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereTigaia Natura Dark excelează prin proprietățile anti-aderente, grație cărora se poate găti sănătos fără grăsimi. Suprafață din mai multe sfaturi este rezistentă la zgârieturi și se curăță ușor, grație căreia tigaia își păstrează aspectul și proprietățile timp îndelungat. Mânerul de plastic cu formă confortabilă, este plăcut la atingere și imită perfect lemnul. Tigaia este potrivită pentru toate tipurile de suprafețe de gătit inclusiv cele cu inducție. Un design de calitate superioară. Grosimea peretelui este de 2,5 mm.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 24 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Încălzire în cuptor: Nu
Maşina de spălat: Nu
Material: aluminiu
Mărime: diam. 24 cm
Vitroceramică: Da

Codul de catalog:

 108523
Distribuie

Review-uri

4,0 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide