Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tigaie Tescoma i-PREMIUM Stone, 18 cm Tigaie Tescoma i-PREMIUM Stone, 18 cm
  Tigaia i-PREMIUM Stone are un aspect de piatră naturală neșlefuită și va fi un ajutor de neînlocuit în orice bucătărie. Poate pregăti mâncăruri cu o suprafață prăjită perfect uniform. Întreținere ușoară. Garanție 5 ani.   Suprafața non-aderentă specială, pe care bucățile de carne și celelalte ingrediente stau pe niște proeminențe mici, permit ca grăsimea și zeama să ajungă sub mâncarea gătită. Astfel, prăjirea se face uniform, fără suprafețe arse, așa cum apar în cazul tigăilor convenționale, când carnea se prăjește cel mai mult în punctele de contact cu tigaia.   Proprietăți și avantaje:   structură masivă mâner ergonomic orificiu pentru agățare fund lat cu inducție compatibilă cu capacul universal din sticlă UNICOVER materiale: plastic, aliaj de aluminiu, oțel inoxidabil, suprafață non-aderentă
4,5 11
117

Tigaie Tescoma i-PREMIUM Stone, 18 cm

Tigaie Tescoma i-PREMIUM Stone, 18 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Tigaia i-PREMIUM Stone are un aspect de piatră naturală neșlefuită și va fi un ajutor de neînlocuit în orice bucătărie. Poate pregăti mâncăruri cu o suprafață prăjită perfect uniform. Întreținere ușoară. Garanție 5 ani.
 
Suprafața non-aderentă specială, pe care bucățile de carne și celelalte ingrediente stau pe niște proeminențe mici, permit ca grăsimea și zeama să ajungă sub mâncarea gătită. Astfel, prăjirea se face uniform, fără suprafețe arse, așa cum apar în cazul tigăilor convenționale, când carnea se prăjește cel mai mult în punctele de contact cu tigaia.
 
Proprietăți și avantaje:
 
  • structură masivă
  • mâner ergonomic
  • orificiu pentru agățare
  • fund lat cu inducție
  • compatibilă cu capacul universal din sticlă UNICOVER
  • materiale: plastic, aliaj de aluminiu, oțel inoxidabil, suprafață non-aderentă

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 18 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 6,5 cm
Lungime: 36 cm
Maşina de spălat: Da
Vitroceramică: Da

Codul de catalog:

 115234
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (11 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide