Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Topper Aloe Vera, 90 x 200 cm Topper Aloe Vera, 90 x 200 cm
 Rolul principal al topperului este acela de a asigura confort în timpul somnului. Topperul este fabricat din spumă cu memorie cu gel din Aloe Vera. Poate fi utilizat zilnic pentru a compensa inegalitatea suprafeței saltelei sau a patului, dar poate fi folosit și ocazional în cabane, corturi și vacanțe. Topperul este optim în ceea ce privește reglarea tensiunii și căldurii corpului, cât și asigurarea unui grad înalt de confort iar datorită spumei cu memorie, presiunea exercitată asupra coloanei vertebrale se extinde uniform de-a lungul lungimii saltelei. Va transforma somnul într-o experiență plăcută, fără durerile de spate cauzate de dormitul pe canapele inconfortabile.Grosimea spumei cu memorie este de 5 cm, asigurând un confort optim. Saltele sunt certificate în conformitate cu STANDARD 100 by OEKO-TEX®, care confirmă siguranța de sănătate a materialelor utilizate și a proceselor de producție ecologice. Topperul este foarte recomandat deasemenea pentru copii. Ce este spuma cu memorie? Spuma vâscoelastică cu memorie se caracterizează prin reglarea rigidității acesteia în funcție de căldura corpului uman și de presiunea acestuia. Când vă culcați pe topper, spuma se va adapta complet formei corpului. Topperul are o husă prelucrată cu extract din Alore Vera. Husa este detașabilă, Partea inferioară are un strat anti alunecare, care împiedică alunecarea de pe saltea. Topperul poate fi spălat în mașina de spălat. Efectele benefice ale extractelor din plantele de Aloe Vera au un efect pozitiv asupra sănătății umane, în special asupra pielii. Acestea atenuează durerile musculare și articulare și sunt antibacteriene. Nu recomandăm să dormiți pe topper imediat după despachetare. Acestea sunt ambalate în vid într-o rolă practică și durează câteva ore pentru a reveni la forma lor inițială. Mirosul caracteristic al spumei care poate fi simțit la despachetare nu este dăunător și va dispărea în câteva zile.
4,5 11
474

Topper Aloe Vera, 90 x 200 cm

Topper Aloe Vera, 90 x 200 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereRolul principal al topperului este acela de a asigura confort în timpul somnului. Topperul este fabricat din spumă cu memorie cu gel din Aloe Vera.

Poate fi utilizat zilnic pentru a compensa inegalitatea suprafeței saltelei sau a patului, dar poate fi folosit și ocazional în cabane, corturi și vacanțe. Topperul este optim în ceea ce privește reglarea tensiunii și căldurii corpului, cât și asigurarea unui grad înalt de confort iar datorită spumei cu memorie, presiunea exercitată asupra coloanei vertebrale se extinde uniform de-a lungul lungimii saltelei. Va transforma somnul într-o experiență plăcută, fără durerile de spate cauzate de dormitul pe canapele inconfortabile.Grosimea spumei cu memorie este de 5 cm, asigurând un confort optim. Saltele sunt certificate în conformitate cu STANDARD 100 by OEKO-TEX®, care confirmă siguranța de sănătate a materialelor utilizate și a proceselor de producție ecologice. Topperul este foarte recomandat deasemenea pentru copii.

Ce este spuma cu memorie? Spuma vâscoelastică cu memorie se caracterizează prin reglarea rigidității acesteia în funcție de căldura corpului uman și de presiunea acestuia. Când vă culcați pe topper, spuma se va adapta complet formei corpului.

Topperul are o husă prelucrată cu extract din Alore Vera. Husa este detașabilă, Partea inferioară are un strat anti alunecare, care împiedică alunecarea de pe saltea. Topperul poate fi spălat în mașina de spălat. Efectele benefice ale extractelor din plantele de Aloe Vera au un efect pozitiv asupra sănătății umane, în special asupra pielii. Acestea atenuează durerile musculare și articulare și sunt antibacteriene.

Nu recomandăm să dormiți pe topper imediat după despachetare. Acestea sunt ambalate în vid într-o rolă practică și durează câteva ore pentru a reveni la forma lor inițială. Mirosul caracteristic al spumei care poate fi simțit la despachetare nu este dăunător și va dispărea în câteva zile.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Înălţime: 5,5 cm
Mărime: 90 x 200 cm

Codul de catalog:

 201995
Distribuie
viscopur

Review-uri

4,5 (11 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide