Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Towee Bandă elastică fitness Hearts Booty band, rezistență medie Towee Bandă elastică fitness Hearts Booty band, rezistență medie
 Banda elastică de fitness este un instrument popular pentru antrenarea eficientă a membrelor inferioare și superioare. Deși nu pare la prima vedere, exercițiile sunt mai eficiente. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați banda elastică la brațe sau picioare și folosind rezistența acesteia veți mări dificultatea exercițiilor clasice, precum genuflexiunile sau fandările.   Banda are o rezistență medie, cu o rezistență la tracțiune de 15-20 kg.   Datorită benzilor antiderapante din cauciuc din interiorul materialului, aceasta rămâne întotdeauna la loc în timpul exercițiului. Booty bands sunt suficient de largi, iar interiorul este acoperit cu latex, care oferă rezistență benzii elastice. Fiecare client va primi acces la un videoclip cu antrenamente nu numai pentru mușchii fesieri.
3,5 7
72

Towee Bandă elastică fitness Hearts Booty band, rezistență medie

Towee Bandă elastică fitness Hearts Booty band, rezistență medie

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereBanda elastică de fitness este un instrument popular pentru antrenarea eficientă a membrelor inferioare și superioare. Deși nu pare la prima vedere, exercițiile sunt mai eficiente. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați banda elastică la brațe sau picioare și folosind rezistența acesteia veți mări dificultatea exercițiilor clasice, precum genuflexiunile sau fandările.
 
Banda are o rezistență medie, cu o rezistență la tracțiune de 15-20 kg.
 
Datorită benzilor antiderapante din cauciuc din interiorul materialului, aceasta rămâne întotdeauna la loc în timpul exercițiului. Booty bands sunt suficient de largi, iar interiorul este acoperit cu latex, care oferă rezistență benzii elastice. Fiecare client va primi acces la un videoclip cu antrenamente nu numai pentru mușchii fesieri.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Lăţime: 8 cm
Lungime: 74 cm
Material: 100% poliester

Codul de catalog:

 691846
Distribuie
towee

Review-uri

3,5 (7 review-uri)
71 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide