Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Traversă de masă de Crăciun Deco Fabric Ren, 28 x 250 cm Traversă de masă de Crăciun Deco Fabric Ren, 28 x 250 cm
O parte importantă a fiecărei mese, este masa frumos aranjată. Această față de masă atemporală cu motiv de Patchwork, va fi potrivită nu numai la masa festivă, o puteți folosi și la masa zilnică. Fața de masă are întreținere ușoară.
4,0 32
12

Traversă de masă de Crăciun Deco Fabric Ren, 28 x 250 cm

Reducere
Traversă de masă de Crăciun Deco Fabric Ren, 28 x 250 cm Traversă de masă de Crăciun Deco Fabric Ren, 28 x 250 cm Traversă de masă de Crăciun Deco Fabric Ren, 28 x 250 cm Traversă de masă de Crăciun Deco Fabric Ren, 28 x 250 cm Traversă de masă de Crăciun Deco Fabric Ren, 28 x 250 cm

Traversă de masă de Crăciun Deco Fabric Ren, 28 x 250 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereO parte importantă a fiecărei mese, este masa frumos aranjată. Această față de masă atemporală cu motiv de Patchwork, va fi potrivită nu numai la masa festivă, o puteți folosi și la masa zilnică. Fața de masă are întreținere ușoară.

Parametri şi specificaţii

Culoare: bej
Dimensiuni: 28 x 250 cm
Material: 40 % bumbac, 60 % poliester
Spălare recomandată: manual

Codul de catalog:

 235174
Distribuie

Review-uri

4,0 (32 review-uri)
96 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide