Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Uscător de rufe Vileda Magnum 24 m Uscător de rufe Vileda Magnum 24 m
 Uscătorul de rufe este un ajutor indispensabil în orice casă. Uscătorul de rufe Vileda Magnum reprezintă o soluție inteligentă pentru îngrijirea rufelor dvs., oferindu-vă o suprafață de uscare mare, stabilitate și uscare ușoară. Sârmele rezistente, din aluminiu, previn șifonarea rufelor. Acest uscător de rufe este robust și stabil datorită picioarelor sigure și solide. Alte avantaje le reprezintă rotițele, blocarea aripilor și suportul pentru obiecte mărunte, care vă va permite să agățați ușor ciorapii sau lenjeria intimă, fără a folosi cârlige de rufe.   Specificații: dimensiuni ale uscătorului pliat: (l x î x a): 57 x 8 x 127 cm dimensiuni ale uscătorului deschis: (l x î x a): 211 x 57 x 128 cm suprafața mare de uscare de 24 m, sârmele centrale mai lungi și aripile mai mari, reprezintă un mare plus ale acestui uscător de rufe fabricat în Italia.  
4,0 32
324

Uscător de rufe Vileda Magnum 24 m

Uscător de rufe Vileda Magnum 24 m

Disponibilitate: produs inactiv

DescriereUscătorul de rufe este un ajutor indispensabil în orice casă. Uscătorul de rufe Vileda Magnum reprezintă o soluție inteligentă pentru îngrijirea rufelor dvs., oferindu-vă o suprafață de uscare mare, stabilitate și uscare ușoară.
Sârmele rezistente, din aluminiu, previn șifonarea rufelor. Acest uscător de rufe este robust și stabil datorită picioarelor sigure și solide. Alte avantaje le reprezintă rotițele, blocarea aripilor și suportul pentru obiecte mărunte, care vă va permite să agățați ușor ciorapii sau lenjeria intimă, fără a folosi cârlige de rufe.
 
Specificații:
  • dimensiuni ale uscătorului pliat: (l x î x a): 57 x 8 x 127 cm
  • dimensiuni ale uscătorului deschis: (l x î x a): 211 x 57 x 128 cm
  • suprafața mare de uscare de 24 m, sârmele centrale mai lungi și aripile mai mari, reprezintă un mare plus ale acestui uscător de rufe
  • fabricat în Italia.
 

Codul de catalog:

 802660
Distribuie
vileda

Review-uri

4,0 (32 review-uri)
93 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide