Vas ceramic cu linguriță Banquet Olives Vas ceramic cu linguriță Banquet Olives
Vasul ceramic Banquete  OLIVES  cu linguriță de lemn este un accesoriu excelent pentru bucătăria dumneavoastră. Culoarea alb-verde cu motivul măslinelor. Completați bucătăria dumneavoastră cu alte produse din colecția OLIVES din oferta noastră. Vasul este potrivit pentru mașina de spălat vase, dar pentru păstrarea unui aspect desăvârșit recomandăm spălarea manuală. Savurați atmosfera mediteraneană cu motivul delicat al măslinelor. Colecția Olives îmbină eleganța simplă și utilitatea. Culoarea verde deschis animă masa dumneavoastră și trezește pofta de mâncare. Întreaga colecție o găsiți AICI.
4,5 49
29

Vas ceramic cu linguriță Banquet Olives

Vas ceramic cu linguriță Banquet Olives

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Vasul ceramic Banquete  OLIVES  cu linguriță de lemn este un accesoriu excelent pentru bucătăria dumneavoastră. Culoarea alb-verde cu motivul măslinelor. Completați bucătăria dumneavoastră cu alte produse din colecția OLIVES din oferta noastră. Vasul este potrivit pentru mașina de spălat vase, dar pentru păstrarea unui aspect desăvârșit recomandăm spălarea manuală.

Savurați atmosfera mediteraneană cu motivul delicat al măslinelor. Colecția Olives îmbină eleganța simplă și utilitatea. Culoarea verde deschis animă masa dumneavoastră și trezește pofta de mâncare. Întreaga colecție o găsiți AICI.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Greutate: 0,45 kg
Înălţime: 11,5 cm
Lăţime: 10 cm
Material: ceramică
Volum: 0,4 l

Codul de catalog:

 106466
Distribuie
banquet

Review-uri

4,5 (49 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide