Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Alimentator pentru păsări Finch, gri Alimentator pentru păsări Finch, gri
 Alimentatorul din plastic este potrivit pentru hrănirea păsărilor în aer liber. Poate fi suspendat sau atașat de o balustradă sau de un stâlp. Întreținerea sa și reumplerea cu hrană este foarte ușoară. Alimentatorul este recomandat de Societatea Ornitologică din Cehia. Să readucem natura la apropierea noastră! Datorită designului său plăcut și culorilor jucăușe, alimentatorul pentru păsări va decora frumos orice grădină. Păsările vor învăța în curând să se întoarcă la alimentator și veți avea ocazia să le urmăriți ciripitul vesel.
4,5 45
58

Alimentator pentru păsări Finch, gri

Alimentator pentru păsări Finch, gri

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAlimentatorul din plastic este potrivit pentru hrănirea păsărilor în aer liber. Poate fi suspendat sau atașat de o balustradă sau de un stâlp. Întreținerea sa și reumplerea cu hrană este foarte ușoară. Alimentatorul este recomandat de Societatea Ornitologică din Cehia.
Să readucem natura la apropierea noastră! Datorită designului său plăcut și culorilor jucăușe, alimentatorul pentru păsări va decora frumos orice grădină. Păsările vor învăța în curând să se întoarcă la alimentator și veți avea ocazia să le urmăriți ciripitul vesel.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Diametru: 28,5 cm
Greutate: 0,4 kg
Înălţime: 17 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 687493
Distribuie

Review-uri

4,5 (45 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide