Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Alimente copii Addo mega set, 30 x 50 x 6,5 cm Alimente copii Addo mega set, 30 x 50 x 6,5 cm
  Pregătiți-vă de cop și gătit. Cu acest set de mâncare pentru copii, care conține peste 40 de piese, jocul de-a bucătarii va deveni și mai distractiv. Bucurați-vă de un picnic sau pregătiți o cină fantastică pentru păpușile voastre. Posibilitățile sunt nesfârșite!   Setul conține: cutie de ceai, rulou elvețian, pachet de condimente, cutie de hamburger, cutie de tort, cutie de cereale, paie, conservă de roșii, conservă de ton, piper, morcov, struguri, lămâie, chili, ou prăjit, cartofi prăjiți, ciocolată, portocală, chiflă, vânătă, porumb, pară, hot dog, banană, croasant, salata verde, hamburger, roșie, pulpă de pui, ou și cartofi.   Dimensiuni pachet: 30 x 50 x 6,5 cm.
4,0 14
60

Alimente copii Addo mega set, 30 x 50 x 6,5 cm

Alimente copii Addo mega set, 30 x 50 x 6,5 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Pregătiți-vă de cop și gătit. Cu acest set de mâncare pentru copii, care conține peste 40 de piese, jocul de-a bucătarii va deveni și mai distractiv. Bucurați-vă de un picnic sau pregătiți o cină fantastică pentru păpușile voastre. Posibilitățile sunt nesfârșite!
 
Setul conține:
cutie de ceai, rulou elvețian, pachet de condimente, cutie de hamburger, cutie de tort, cutie de cereale, paie, conservă de roșii, conservă de ton, piper, morcov, struguri, lămâie, chili, ou prăjit, cartofi prăjiți, ciocolată, portocală, chiflă, vânătă, porumb, pară, hot dog, banană, croasant, salata verde, hamburger, roșie, pulpă de pui, ou și cartofi.
 
Dimensiuni pachet: 30 x 50 x 6,5 cm.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 6,5 cm
Culoare: multicoloră
Înălţime: 30 cm
Lăţime: 50 cm
Material: Plastic
Vârsta recomandată de la: 3 ani

Codul de catalog:

 695434
Distribuie

Review-uri

4,0 (14 review-uri)
92 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide