Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Allnature Oțet alb 10% - 500 ml Allnature Oțet alb 10% - 500  ml
Oțetul de fermentație alb cu 10% acid acetic este mai concentrat și fără zahăr în comparație cu oțetul clasic de 8%, astfel că are o culoare transparentă și nu lasă urme pe suprafețele curățate. Este un detergent și dezinfectant foarte eficient, cu o gamă largă de utilizări în curățenia casnică. Folosiți-l pentru a elimina mucegaiul și bacteriile, mirosurile din mașina de spălat sau frigider, pentru a îndepărta calcarul din baie și bucătărie, pentru a înmuia apa, pentru a controla buruienile etc. În combinație cu bicarbonatul de sodiu, oțetul alb este excelent pentru curățarea suprafețelor din baie și bucătărie, a scurgerilor și toaletelor.Diluați oțetul alb cu apă curată 1:4 înainte de utilizare. 1 litru de oțet și 4 litri de apă dau 5 litri de detergent universal.Ingrediente: oțet de alcool 10%Stocați într-un loc uscat și întunecat. Protejați de lumina soarelui..
4,5 19
25

Allnature Oțet alb 10% - 500 ml

Allnature Oțet alb 10% - 500 ml

Disponibilitate: produs inactiv

DescriereOțetul de fermentație alb cu 10% acid acetic este mai concentrat și fără zahăr în comparație cu oțetul clasic de 8%, astfel că are o culoare transparentă și nu lasă urme pe suprafețele curățate.
Este un detergent și dezinfectant foarte eficient, cu o gamă largă de utilizări în curățenia casnică. Folosiți-l pentru a elimina mucegaiul și bacteriile, mirosurile din mașina de spălat sau frigider, pentru a îndepărta calcarul din baie și bucătărie, pentru a înmuia apa, pentru a controla buruienile etc. În combinație cu bicarbonatul de sodiu, oțetul alb este excelent pentru curățarea suprafețelor din baie și bucătărie, a scurgerilor și toaletelor.
Diluați oțetul alb cu apă curată 1:4 înainte de utilizare. 1 litru de oțet și 4 litri de apă dau 5 litri de detergent universal.
Ingrediente: oțet de alcool 10%
Stocați într-un loc uscat și întunecat. Protejați de lumina soarelui.
.

Codul de catalog:

 805187
Distribuie
allnature

Review-uri

4,5 (19 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide