Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Fier de călcat fără fir Clatronic DB 3706 cu abur Fier de călcat fără fir Clatronic DB 3706 cu abur
  Întotdeauna vă puteți baza pe un fier de călcat Clatronic. Acest instrument la îndemână pentru călcatul rufelor are o suprafață de călcat ceramică durabilă, cu o rezistență excelentă la alunecare. Cele 56 de duze de abur asigură o distribuție uniformă a temperaturii. Dacă v-ați săturat să căutați cabluri, veți fi încântați să aflați că fierul de călcat permite conectarea fără fir și călcarea fără cabluri.  Fierul de călcat se remarcă printr-o întreținere ușoară pentru a-i prelungi durata de viață și a asigura o performanță excelentă. Sistemul de filtrare anticalcar previne acumularea de calcar, iar funcția de autocurățare împiedică înfundarea canalelor de ieșire a aburului. O funcție utilă previne picurarea nedorită și petele umede inestetice în timpul călcării. Cu rezervorul de apă transparent de 350 ml, puteți stropi în siguranță rufele pentru un rezultat perfect de călcare. Există, de asemenea, o opțiune de abur vertical pentru a revigora hainele de pe umerașe, perdele sau draperii. Dacă este necesar, puteți opri aburul și călca la uscat. Controlul temperaturii pe 4 niveluri vă permite să o reglați în funcție de cerințele dvs. actuale.
4,0 17
128

Fier de călcat fără fir Clatronic DB 3706 cu abur

Fier de călcat fără fir Clatronic DB 3706 cu abur Fier de călcat fără fir Clatronic DB 3706 cu abur Fier de călcat fără fir Clatronic DB 3706 cu abur Fier de călcat fără fir Clatronic DB 3706 cu abur Fier de călcat fără fir Clatronic DB 3706 cu abur Fier de călcat fără fir Clatronic DB 3706 cu abur Fier de călcat fără fir Clatronic DB 3706 cu abur Fier de călcat fără fir Clatronic DB 3706 cu abur
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 5 clienţi

Fier de călcat fără fir Clatronic DB 3706 cu abur

17 review-uri
127,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 127,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 26 Norocei

Descriere

Întotdeauna vă puteți baza pe un fier de călcat Clatronic. Acest instrument la îndemână pentru călcatul rufelor are o suprafață de călcat ceramică durabilă, cu o rezistență excelentă la alunecare. Cele 56 de duze de abur asigură o distribuție uniformă a temperaturii. Dacă v-ați săturat să căutați cabluri, veți fi încântați să aflați că fierul de călcat permite conectarea fără fir și călcarea fără cabluri. 

Fierul de călcat se remarcă printr-o întreținere ușoară pentru a-i prelungi durata de viață și a asigura o performanță excelentă. Sistemul de filtrare anticalcar previne acumularea de calcar, iar funcția de autocurățare împiedică înfundarea canalelor de ieșire a aburului. O funcție utilă previne picurarea nedorită și petele umede inestetice în timpul călcării. Cu rezervorul de apă transparent de 350 ml, puteți stropi în siguranță rufele pentru un rezultat perfect de călcare. Există, de asemenea, o opțiune de abur vertical pentru a revigora hainele de pe umerașe, perdele sau draperii. Dacă este necesar, puteți opri aburul și călca la uscat. Controlul temperaturii pe 4 niveluri vă permite să o reglați în funcție de cerințele dvs. actuale.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 10 cm
Consum de energie: 2400 W
Culoare: albastru
Greutate: 1 kg
Înălţime: 14 cm
Lăţime: 28 cm
Volum vas: 0,35 l

Codul de catalog:

 121603
Distribuie
clatronic

Review-uri

4,0 (17 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide