Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Aparat de masaj anti-celulitic Beurer CM 50 Aparat de masaj anti-celulitic Beurer CM 50
 Aparat de masaj anti-celulitic, care ajută la stimularea circulației sanguine în straturile de piele. Potrivit pentru folosire simplă de acasă. Mâner cu ajustare și formă ergonomică. Role de masaj detașabile, pentru curățare mai ușoară. Intensitate masaj cu 2 trepte.
5,0 1
283

Aparat de masaj anti-celulitic Beurer CM 50

Aparat de masaj anti-celulitic Beurer CM 50

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAparat de masaj anti-celulitic, care ajută la stimularea circulației sanguine în straturile de piele. Potrivit pentru folosire simplă de acasă. Mâner cu ajustare și formă ergonomică. Role de masaj detașabile, pentru curățare mai ușoară. Intensitate masaj cu 2 trepte.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb

Codul de catalog:

 674994

Fişiere ataşate:

Beurer CM 50 RO.pdf

Distribuie
beurer

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide