Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Beculețe Blistr Conuri, colorate, 3 buc., 20V/0,1A Beculețe Blistr Conuri, colorate, 3 buc., 20V/0,1A
  Becuri de rezervă din sticlă cu wolfram 20 V/0,1 A, fabricate manual în Republica Cehă, pentru seturile de Crăciun Conuri. Pachetul conține trei bucăți de becuri colorate (amestec de culori). Dimensiunea medie a becului Con este de 7 x 3 cm (lungime x diametru), cu o durată de viață de 500 de ore, culoarea luminii becului este alb cald.
4,5 6
32

Beculețe Blistr Conuri, colorate, 3 buc., 20V/0,1A

Beculețe Blistr Conuri, colorate, 3 buc., 20V/0,1A

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Becuri de rezervă din sticlă cu wolfram 20 V/0,1 A, fabricate manual în Republica Cehă, pentru seturile de Crăciun Conuri. Pachetul conține trei bucăți de becuri colorate (amestec de culori).

Dimensiunea medie a becului Con este de 7 x 3 cm (lungime x diametru), cu o durată de viață de 500 de ore, culoarea luminii becului este alb cald.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Dulie: E10
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 3 buc.

Codul de catalog:

 704047
Distribuie

Review-uri

4,5 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide