Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Difuzor arome Sixtol Vulcan, lemn roșu, 350 ml Difuzor arome Sixtol Vulcan, lemn roșu, 350 ml
 Difuzorul de arome Vulcan este un difuzor electric de design, fiind potrivit pentru umezirea aerului în fiecare casă. Creați o atmosferă de confort și liniște în casa dvs. Acest difuzor este potrivit pentru aromaterapie, cromoterapie (terapie cu lumină) și, datorită designului său, va fi un accesoriu elegant în orice interior.   Acest dispozitiv transformă apa în vapori fini. Dacă adăugați câteva picături de ulei esențial în apă, difuzorul electric de arome îl va descompune în microparticule fine prin acțiunea ultrasunetelor și vă va parfuma casa.   Parametri tehnici: tensiune de funcționare: DC 24 V/0,5 A / 110-250 V 50/60 Hz frecvență ultrasonică: 2,4 MHz nivel de evaporare: 45-60 ml/oră arie de acțiune: 12 - 20 m2 volum de zgomot: <35dB material: PP, ABS funcționare difuzor: 1H, 3H, 6H, ON funcționare continuă   Conținutul pachetului: 1 buc. difuzor 1 buc. cană de măsurare apă 1 buc. adaptor de rețea   Mod de utilizare: Îndepărtați capacul difuzorului Conectați mufa cablului de alimentare în partea de jos a bazei. Asigurați-vă că cablul de alimentare este scos din priză. Turnați apă în vas până la gradația max. folosind cana de măsurare a apei. Picurați în apă câteva picături de ulei esențial - cca. 2-3 picături la 100 ml. Puneți la loc capacul difuzorului și conectați dispozitivul la priză. Apăsați butonul MIST pentru a selecta timpul de funcționare al difuzorului (1H, 3H, 6H, ON funcționare continuă). Ținând apăsat butonul MIST, selectați intensitatea vaporilor. Apăsați de 3 ori butonul MIST pentru a opri difuzorul. Apăsați butonul LIGHT pentru a selecta culoarea iluminatului. Puneți în funcțiune difuzorul (este posibil ca la prima punere în funcțiune producția de vapori să dureze cca. 3-10 minute).     Atenționări: Ca arome, folosiți numai esențe naturale, fără substanțe chimice. Nu turnați în aparat apă fierbinte sau minerală.
4,5 27
107

Difuzor arome Sixtol Vulcan, lemn roșu, 350 ml

reducere -16%
Difuzor arome Sixtol Vulcan, lemn roșu, 350 ml Difuzor arome Sixtol Vulcan, lemn roșu, 350 ml Difuzor arome Sixtol Vulcan, lemn roșu, 350 ml

Difuzor arome Sixtol Vulcan, lemn roșu, 350 ml

27 review-uri
Iniţial: 127,99 lei | Reducere: 21,00 lei 106,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 106,99 lei
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 32 Norocei

Descriere

Difuzorul de arome Vulcan este un difuzor electric de design, fiind potrivit pentru umezirea aerului în fiecare casă. Creați o atmosferă de confort și liniște în casa dvs. Acest difuzor este potrivit pentru aromaterapie, cromoterapie (terapie cu lumină) și, datorită designului său, va fi un accesoriu elegant în orice interior.
 
Acest dispozitiv transformă apa în vapori fini. Dacă adăugați câteva picături de ulei esențial în apă, difuzorul electric de arome îl va descompune în microparticule fine prin acțiunea ultrasunetelor și vă va parfuma casa.
 
Parametri tehnici:
 • tensiune de funcționare: DC 24 V/0,5 A / 110-250 V 50/60 Hz
 • frecvență ultrasonică: 2,4 MHz
 • nivel de evaporare: 45-60 ml/oră
 • arie de acțiune: 12 - 20 m2
 • volum de zgomot: <35dB
 • material: PP, ABS
 • funcționare difuzor: 1H, 3H, 6H, ON funcționare continuă
 
Conținutul pachetului:
 • 1 buc. difuzor
 • 1 buc. cană de măsurare apă
 • 1 buc. adaptor de rețea
 
Mod de utilizare:
Îndepărtați capacul difuzorului Conectați mufa cablului de alimentare în partea de jos a bazei. Asigurați-vă că cablul de alimentare este scos din priză. Turnați apă în vas până la gradația max. folosind cana de măsurare a apei. Picurați în apă câteva picături de ulei esențial - cca. 2-3 picături la 100 ml. Puneți la loc capacul difuzorului și conectați dispozitivul la priză.
Apăsați butonul MIST pentru a selecta timpul de funcționare al difuzorului (1H, 3H, 6H, ON funcționare continuă). Ținând apăsat butonul MIST, selectați intensitatea vaporilor.
Apăsați de 3 ori butonul MIST pentru a opri difuzorul.
Apăsați butonul LIGHT pentru a selecta culoarea iluminatului.
Puneți în funcțiune difuzorul (este posibil ca la prima punere în funcțiune producția de vapori să dureze cca. 3-10 minute).
 
 
Atenționări:
Ca arome, folosiți numai esențe naturale, fără substanțe chimice.
Nu turnați în aparat apă fierbinte sau minerală.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Înălţime: 22 cm
Lăţime: 16,7 cm
Lungime cablu de alimentare: 1,6 m
Material: Plastic
Volum: 350 ml

Codul de catalog:

 691017
Distribuie
sixtol

Review-uri

4,5 (27 review-uri)
96 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide