Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Bețe grafit Nordic walking ultra ușoare Bețe grafit Nordic walking ultra ușoare
 Nordic walking se poate practica pe tot parcursul anului, oriunde și de toate grupele de vârstă și performanță pentru că nivelul se poate adapta cu ușurință la nivelul fiecăruia. Sunt necesare doar bețele, încălțămintea și îmbrăcămintea adecvată pentru o plimbare mai lungă și mai intensă. Astfel plimbarea clasică devine un antrenament foarte eficient pentru tot corpul fără cerințe speciale pentru echipament. Acest accesoriu sportiv este realizat din aluminiu și 40 % grafit. Greutatea unui băț este de 295 g. Lungimea minimă este de 72 cm și cea maximă este de 145 cm. Pachetul conține 2 bețe cu plăcuțe care se pot schimba și capete de cauciuc. Se vând în mai multe culori: argintie, roșie și albastră fără posibilitate de alegere.
4,5 11
79

Bețe grafit Nordic walking ultra ușoare

Bețe grafit Nordic walking ultra ușoare

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereNordic walking se poate practica pe tot parcursul anului, oriunde și de toate grupele de vârstă și performanță pentru că nivelul se poate adapta cu ușurință la nivelul fiecăruia. Sunt necesare doar bețele, încălțămintea și îmbrăcămintea adecvată pentru o plimbare mai lungă și mai intensă.

Astfel plimbarea clasică devine un antrenament foarte eficient pentru tot corpul fără cerințe speciale pentru echipament.

Acest accesoriu sportiv este realizat din aluminiu și 40 % grafit. Greutatea unui băț este de 295 g. Lungimea minimă este de 72 cm și cea maximă este de 145 cm. Pachetul conține 2 bețe cu plăcuțe care se pot schimba și capete de cauciuc. Se vând în mai multe culori: argintie, roșie și albastră fără posibilitate de alegere.

Codul de catalog:

 675256
Distribuie

Review-uri

4,5 (11 review-uri)
90 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide