Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Bino Fotoliu verde, Cârtiță Bino Fotoliu verde, Cârtiță
 Și copii dumneavoastră vor să aibă un loc confortabil pentru odihnă. Un fotoliu mic practic pentru cei mici cu Cârtiță, asigură micuțului dumneavoastră confort și este un accesoriu cu gust pentru camera copiilor. Grație culorii verzi proaspete interiorul dumneavoastră va fi mai plăcut.
4,0 5
200

Bino Fotoliu verde, Cârtiță

Bino Fotoliu verde, Cârtiță

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereȘi copii dumneavoastră vor să aibă un loc confortabil pentru odihnă. Un fotoliu mic practic pentru cei mici cu Cârtiță, asigură micuțului dumneavoastră confort și este un accesoriu cu gust pentru camera copiilor. Grație culorii verzi proaspete interiorul dumneavoastră va fi mai plăcut.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 32,7 cm
Culoare: verde
Greutate: 0,8 kg
Înălţime: 52,5 cm
Lăţime: 42 cm
Motiv din poveste: Cârtița
Sarcina: 50 kg

Codul de catalog:

 700342
Distribuie
bino

Review-uri

4,0 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide