Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Blană AmeliaHome Dokka, gri închis, 75 x 120 cm Blană AmeliaHome Dokka, gri închis, 75 x 120 cm
 Covoarele sunt decorațiuni de bun gust și practice, care au ca scop să vă facă interiorul confortabil și călduros. Dacă doriți să simțiți că vă vor mângâia de fiecare dată când mergi, cumpărați-vă blana lui Dokka și nu veți mai dori să mergi pe altceva. Această blană frumoasă se distinge printr-o manoperă precisă, prin densitatea mare a firelor cu o înălțime de 6 cm. Partea inferioară a covorului este plușată. Partea de jos nu are o suprafață anti-alunecare.
4,0 19
127

Blană AmeliaHome Dokka, gri închis, 75 x 120 cm

Blană AmeliaHome Dokka, gri închis, 75 x 120 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCovoarele sunt decorațiuni de bun gust și practice, care au ca scop să vă facă interiorul confortabil și călduros. Dacă doriți să simțiți că vă vor mângâia de fiecare dată când mergi, cumpărați-vă blana lui Dokka și nu veți mai dori să mergi pe altceva. Această blană frumoasă se distinge printr-o manoperă precisă, prin densitatea mare a firelor cu o înălțime de 6 cm. Partea inferioară a covorului este plușată. Partea de jos nu are o suprafață anti-alunecare.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Greutate: 1000 g/m2
Material: 100% poliester
Mărime: 75 x 120 cm
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 236955
Distribuie
ameliahome

Review-uri

4,0 (19 review-uri)
89 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide