Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Bol Tescoma CREMA, 20 cm Bol Tescoma CREMA, 20 cm
 Porțelanul simplu din colecția CREMA va conferi mesei eleganță și farmec rafinat. Alegeți și cești sau boluri din aceeași colecție și creați un set unic de servire, care vă va face zilele festive și cele obișnuite, să fie mai plăcute. Această colecție este rezistentă la 200 °C, potrivită pentru cuptoare cu microunde, congelatoare și mașini de spălat vase. 5 ani garanție.
5,0 1
66

Bol Tescoma CREMA, 20 cm

Bol Tescoma CREMA, 20 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePorțelanul simplu din colecția CREMA va conferi mesei eleganță și farmec rafinat. Alegeți și cești sau boluri din aceeași colecție și creați un set unic de servire, care vă va face zilele festive și cele obișnuite, să fie mai plăcute. Această colecție este rezistentă la 200 °C, potrivită pentru cuptoare cu microunde, congelatoare și mașini de spălat vase. 5 ani garanție.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Cuptor cu microunde: Da
Diametru: 20 cm
Greutate: 0,82 kg
Înălţime: 9 cm
Maşina de spălat: Da
Material: porțelan
Volum: 1,6 l

Codul de catalog:

 118086
Distribuie
tescoma

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide