Menu
4home Boluri termo Hot&Cool 220 ml, 2 buc. 4home Boluri termo Hot&Cool 220 ml, 2 buc.
 Finețe și eleganță pe orice masă. Vă oferim boluri termo unice cu perete dublu, care nu numai că arată bine, dar vor fi și un accesoriu perfect pentru servirea îmghețatei sau a deserturilor de casă cum ar fi de exemplu tiramisu. Datorită proprietăților termo desertul își va păstra temperatura mai mult timp, înghețata nu se va topi. Pot fi folosite și pentru servirea alunelor. Colecția Hot&Cool prezintă accesori unice pentru servirea mesei zilnice, dar și a celei de sărbătoare, poate fi un cadou potrivit pentru cei dragi. Bolurile sunt lucrate manual din sticlă borosilicată care este refractară și ușoară, cu perete dublu, datorită vacuului creat menține temperatura ideală, și nu transmite temperatura din interior la perete de exterior. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită sunt rezistența mărită la temperaturi înalte și joase, la deteriorare mecanică sau la contact cu chimicale. Caracteristici: suflate manual perete dublu rezistență mărită la deteriorare mecanică proprietăți termoizolante total transparente
4,5 232
41

4home Boluri termo Hot&Cool 220 ml, 2 buc.

Reducere -46%
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 98 clienţi

4home Boluri termo Hot&Cool 220 ml, 2 buc.

232 review-uri
Iniţial: 75,99 lei | Reducere: 35,00 lei 40,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: luni 30. 11. 2020  
Cumpărând obţineţi 16 Norocei

DescriereFinețe și eleganță pe orice masă. Vă oferim boluri termo unice cu perete dublu, care nu numai că arată bine, dar vor fi și un accesoriu perfect pentru servirea îmghețatei sau a deserturilor de casă cum ar fi de exemplu tiramisu. Datorită proprietăților termo desertul își va păstra temperatura mai mult timp, înghețata nu se va topi. Pot fi folosite și pentru servirea alunelor. Colecția Hot&Cool prezintă accesori unice pentru servirea mesei zilnice, dar și a celei de sărbătoare, poate fi un cadou potrivit pentru cei dragi.

Bolurile sunt lucrate manual din sticlă borosilicată care este refractară și ușoară, cu perete dublu, datorită vacuului creat menține temperatura ideală, și nu transmite temperatura din interior la perete de exterior. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită sunt rezistența mărită la temperaturi înalte și joase, la deteriorare mecanică sau la contact cu chimicale.

Caracteristici:

  • suflate manual
  • perete dublu
  • rezistență mărită la deteriorare mecanică
  • proprietăți termoizolante
  • total transparente

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 13 cm
Înălţime: 6,4 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Volum: 220 ml
 108769
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (232 review-uri)
99 % clienţii recomandă
14 recenzii

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide