Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Bonsai artificial în ghiveci, verde Bonsai artificial în ghiveci, verde
 Bonsai artificial în ghiveci. Împodobiți-vă interiorul cu această imitație unică de Bonsai. O astfel de decorațiune este potrivită mai ales pentru a înviora spații mai întunecoase în interior, acolo unde nu sunt condiții pentru cultivarea plantelor naturale. Livrăm inclusiv ghiveci. Dimensiune ghiveci: 12,5 x 5 x 8,5 cm. Livrăm în două variante, fără posibilitate de alegere (altă formă de frunze).
4,0 76
27

Bonsai artificial în ghiveci, verde

Bonsai artificial în ghiveci, verde

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereBonsai artificial în ghiveci. Împodobiți-vă interiorul cu această imitație unică de Bonsai. O astfel de decorațiune este potrivită mai ales pentru a înviora spații mai întunecoase în interior, acolo unde nu sunt condiții pentru cultivarea plantelor naturale. Livrăm inclusiv ghiveci. Dimensiune ghiveci: 12,5 x 5 x 8,5 cm. Livrăm în două variante, fără posibilitate de alegere (altă formă de frunze).

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Înălţime: 21 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 596402
Distribuie

Review-uri

4,0 (76 review-uri)
97 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide