Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Briceag pliabil de barman Mikov 236-NN-4 Handy Briceag pliabil de barman Mikov 236-NN-4 Handy
 Cuțitul pliabil original de barman este complet metalic, fiind fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate tip 420 cu duritate 53-55 HRc. Este echipat cu un tirbușon de calitate, deschizător de sticle PET, deschizător de capace și lamă de oțel inoxidabil de calitate. Cuțitul este potrivit pentru îndepărtarea rapidă și sigură a plutei din sticle, pentru dopuri etc. Cuțitul este un însoțitor potrivit pentru camping, la grătar sau pentru utilizare în grădină. Este foarte practic, compact și rezistent la coroziune.
4,0 2
21

Briceag pliabil de barman Mikov 236-NN-4 Handy

Briceag pliabil de barman Mikov 236-NN-4 Handy

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCuțitul pliabil original de barman este complet metalic, fiind fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate tip 420 cu duritate 53-55 HRc. Este echipat cu un tirbușon de calitate, deschizător de sticle PET, deschizător de capace și lamă de oțel inoxidabil de calitate. Cuțitul este potrivit pentru îndepărtarea rapidă și sigură a plutei din sticle, pentru dopuri etc. Cuțitul este un însoțitor potrivit pentru camping, la grătar sau pentru utilizare în grădină. Este foarte practic, compact și rezistent la coroziune.

Parametri şi specificaţii

Greutate: 0,09 kg
Lăţime: 1,5 cm
Lungime: 14 cm
Lungime cuţit: 8 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: inox

Codul de catalog:

 117328
Distribuie
mikov

Review-uri

4,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide